I NY JOBB: Eva Hagen.

Eva Hagen til Advokatfirmaet Ræder

Tiltrer som partner. Skal styrke advokatfirmaets kompetanse innenfor eiendom, særlig hva gjelder eiendomsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Eva Hagen har lang erfaring med eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning, herunder ni år som administrerende direktør i Hav Eiendom, som har vært en viktig eiendomsutvikler i Bjørvika.

– Jeg ser frem til å arbeide videre med dette saksområdet sammen med resten av eiendomsteamet. Eiendom og eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett er et komplekst fagområde i god vekst. Kombinasjonen av erfaring fra både juridisk rådgivning, samt det å ha hatt betydelig utviklingsansvar, gjør at jeg har inngående forståelse for både myndighetenes syn og hvilke betingelser utviklings- og driftsselskapene kan arbeide innenfor, sier Eva Hagen.

LES OGSÅ: Ny ledergruppe i AF Eiendom

Hagen starter i Ræder etter sommeren.

– Vi er svært glade for at vi nå får Eva Hagen over til Ræder. Hun har en unik kompetanse. Topplederjobbene hun har hatt, kombinert med advokaterfaring, gjør at hun ser sakene godt fra kundesiden, samtidig som hun har spisskompetanse på det juridiske. Hun vil styrke vår eiendomskompetanse, og særlig ovenfor kommuner som ønsker å profesjonalisere sin eiendomsportefølje, sier Jøran Kallmyr, leder av Ræders eiendomsavdeling.

I løpet av sin tid som advokat har hun bistått både private og offentlige virksomheter med rådgivning på utforming av eierstrategi, selskapsstrukturer, samarbeidsmodeller og organisering, vurderinger av økonomiske og juridiske konsekvenser av ulike modeller for utbygging, finansieringsmodeller og arbeid overfor myndigheter.

LES OGSÅ: Fra Aker til Tollefsen

Eva Hagen har i tillegg betydelig styreerfaring fra en rekke virksomheter innen eiendom. Hun er nå blant annet styreleder i Fredrikstad kommune Eiendomsutvikling AS.

– Hagen har betydelig faglig og kommersiell ballast og har vist at hun håndterer komplekse saker på en svært god måte. Derfor gleder vi oss til at hun flytter inn til oss i august, i et av sine egne prosjekter, Diagonale i Bjørvika, sier styreleder Erling Opdal i Advokatfirmaet Ræder.

LES OGSÅ: Ny finansdirektør i Neptune Properties

Powered by Labrador CMS