Karriere

Ny ledergruppe i AF Eiendom

AF Eiendom har hentet Katharina Hernæs fra Solon Eiendom og løfter Anders Veidahl og Ole Blaauw Johansen inn i ledergruppen.

NY LEDERGRUPPE: Den nye ledergruppen i AF Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

AF Eiendom tjente 157 millioner kroner i 2018, og klargjør nå for videre vekst. Selskapet utvider ledergruppen og vil ha økt innovasjonsfokus.

– Vi har satt oss et mål om å posisjonere oss tydeligere og utfordre markedet, og nå er vi kommet dit hvor vi virkelig kan kaste oss over de store prosjektene, sier direktør Matilda Vinje i AF Eiendom.

Hun har akkurat hentet Katharina Hernæs fra Solon Eiendom. Hernæs har også mange års erfaring fra Pareto Bank og skal være porteføljedirektør i Osloregionen.

– Vi er glade for at vi har funnet en god balanse mellom å løfte frem talenter internt, med Anders Veidahl og Ole Blaauw Johansen, og å hente ekstern ekspertise fra bransjen, med Katharina Hernæs. Totalt sett har vi nå en ledergruppe som er rigget for vekst, sier hun.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på ny jobb, både å videreutvikle pågående prosjekter og jobbe for å finne nye prosjekter, sammen med en gjeng med dyktige kollegaer i AF Eiendom. AF Eiendom har som byggherre en fordel av at de er en del av et solid industrielt system, hvor de blant annet har bygd opp systemverdier det blir spennende å videreutvikle. De jobber tett og proft med mange gode samarbeidspartnere som jeg gleder meg til å bli kjent med. Det blir også veldig gøy å jobbe i et selskap som hele tiden jobber for å bli bedre, og hvor det er et godt system for å få det beste ut av de ansatte, sier Hernæs.

Anders Veidahl har vært både prosjektdirektør i AF Eiendom og vært på entreprenørsiden i AG. Han går også inn som ny porteføljedirektør i Osloregionen.

– Det er veldig gledelig å arbeide i et firma som gir så mange muligheter. Jeg ser veldig frem til å være med å utvikle AF Eiendom og flere gode eiendomsprosjekter i tiden fremover. Det er med ydmykhet og stolthet jeg ser frem til å ta fatt på de nye oppgavene, mener Veidahl.

Ole Blaauw Johansen skal lede arbeidet med forretningsutvikling i AF Eiendom.

– Vi har en langsiktig satsing på innovasjon og forretningsutvikling, og ser at vi trenger dedikerte ressurser som har kapasitet til å drive initiativene fremover. Ole har solid erfaring fra innovasjon og digitalisering i konsernet, og har allerede mange spennende ideer til nytenkende løsninger for oss og våre kunder, sier Vinje.

AF Eiendoms ledergruppe består nå av:
Matilda Vinje, Direktør
Arnt Eriksen, Økonomidirektør
Otto Christian Groth, Porteføljedirektør
Anders Veidahl, Porteføljedirektør
Katharina Hernæs, Porteføljedirektør
Tore Grimstad, Porteføljedirektør og daglig leder i LAB Eiendom
Ole Blaauw Johansen, Leder Forretningsutvikling

Dramatisk vending for Blystad-prosjekt
Utvikling
NRP med kjempekjøp i Ålesund (+)
Transaksjoner
Tror på ytterligere leieprisvekst
Aktuelt
Oppkjøp skaper nordisk gigant
Transaksjoner
Reitan stakk av med Energiprisen
Tech
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Bonum tilkjent erstatning etter smell i luksusprosjekt (+)
Analyse
Gir ikke opp Aker BP
Aktuelt
Slukte BN Bolig
Aktuelt
130 mill for snaut 5.000 m2 (+)
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.