Karriere

Ny ledergruppe i AF Eiendom

AF Eiendom har hentet Katharina Hernæs fra Solon Eiendom og løfter Anders Veidahl og Ole Blaauw Johansen inn i ledergruppen.

NY LEDERGRUPPE: Den nye ledergruppen i AF Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

AF Eiendom tjente 157 millioner kroner i 2018, og klargjør nå for videre vekst. Selskapet utvider ledergruppen og vil ha økt innovasjonsfokus.

– Vi har satt oss et mål om å posisjonere oss tydeligere og utfordre markedet, og nå er vi kommet dit hvor vi virkelig kan kaste oss over de store prosjektene, sier direktør Matilda Vinje i AF Eiendom.

Hun har akkurat hentet Katharina Hernæs fra Solon Eiendom. Hernæs har også mange års erfaring fra Pareto Bank og skal være porteføljedirektør i Osloregionen.

– Vi er glade for at vi har funnet en god balanse mellom å løfte frem talenter internt, med Anders Veidahl og Ole Blaauw Johansen, og å hente ekstern ekspertise fra bransjen, med Katharina Hernæs. Totalt sett har vi nå en ledergruppe som er rigget for vekst, sier hun.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på ny jobb, både å videreutvikle pågående prosjekter og jobbe for å finne nye prosjekter, sammen med en gjeng med dyktige kollegaer i AF Eiendom. AF Eiendom har som byggherre en fordel av at de er en del av et solid industrielt system, hvor de blant annet har bygd opp systemverdier det blir spennende å videreutvikle. De jobber tett og proft med mange gode samarbeidspartnere som jeg gleder meg til å bli kjent med. Det blir også veldig gøy å jobbe i et selskap som hele tiden jobber for å bli bedre, og hvor det er et godt system for å få det beste ut av de ansatte, sier Hernæs.

Anders Veidahl har vært både prosjektdirektør i AF Eiendom og vært på entreprenørsiden i AG. Han går også inn som ny porteføljedirektør i Osloregionen.

– Det er veldig gledelig å arbeide i et firma som gir så mange muligheter. Jeg ser veldig frem til å være med å utvikle AF Eiendom og flere gode eiendomsprosjekter i tiden fremover. Det er med ydmykhet og stolthet jeg ser frem til å ta fatt på de nye oppgavene, mener Veidahl.

Ole Blaauw Johansen skal lede arbeidet med forretningsutvikling i AF Eiendom.

– Vi har en langsiktig satsing på innovasjon og forretningsutvikling, og ser at vi trenger dedikerte ressurser som har kapasitet til å drive initiativene fremover. Ole har solid erfaring fra innovasjon og digitalisering i konsernet, og har allerede mange spennende ideer til nytenkende løsninger for oss og våre kunder, sier Vinje.

AF Eiendoms ledergruppe består nå av:
Matilda Vinje, Direktør
Arnt Eriksen, Økonomidirektør
Otto Christian Groth, Porteføljedirektør
Anders Veidahl, Porteføljedirektør
Katharina Hernæs, Porteføljedirektør
Tore Grimstad, Porteføljedirektør og daglig leder i LAB Eiendom
Ole Blaauw Johansen, Leder Forretningsutvikling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Leieprisene vil fortsette å stige. Her er grunnen
Aktuelt
Vil doble arealet ved Akerselva (+)
Utvikling
Peter T. Malling sr. er død
Aktuelt