NY I NEPTUNE: Sigmund Sletvold.

Ny finansdirektør i Neptune Properties

Sigmund Sletvold er fra 1. mars ansatt som finansdirektør i Neptune Properties. Han går inn i selskapets ledergruppe med ansvar for selskapets økonomi- og finansavdeling.

Publisert Sist oppdatert

Sletvold er siviløkonom og autorisert finansanalytiker fra NHH og har lang erfaring fra bank og eiendom, blant annet som transaksjonsdirektør i Norwegian Property ASA, finanssjef i Rom Eiendom AS (nå Bane Nor Eiendom) og leder for næringsområdet i Storebrand Bank ASA.

LES OGSÅ: Entra-sjefen går til Tollefsen

– Vi gleder oss over å ha fått Sigmund på laget. Med Sigmund får Neptune Properties en erfaren eiendomsressurs med lang erfaring fra finansiering og transaksjoner. Jeg er helt sikker på at Sigmunds erfaring og ideer vil videreutvikle Neptune Properties til å kunne ta enda større posisjoner i årene som kommer, sier administrerende direktør Anders Gregersen.

– Det er spennende å få være med å realisere ambisjonen om å gjøre Neptune Properties til Oslos ledende boligutvikler, sier Sletvold.

– Jeg har fulgt selskapet fra sidelinjen i flere år, og opplever at selskapet med dets ansatte, ledelse og aksjonærer nå er godt posisjonert innenfor hele verdikjeden for boligutvikling til å kunne vokse ytterligere og ta de neste naturlige og store stegene. Med allsidig erfaring fra store eiendomsselskaper samt operativ erfaring fra alle sider av bordet for finansiering av boligprosjekter, håper og tror jeg at jeg umiddelbart sammen med Anders og de øvrige ansatte kan være med på å videreutvikle selskapet og skape verdier for dets aksjonærer.

LES OGSÅ: Blir sjef i Fritzøe Eiendom

Powered by Labrador CMS