STORE PROSJEKTER: Petter Falkgård Andersen gleder seg til å jobbe med flere store utviklingsprosjekter i Fritzøe Eiendom.

Blir sjef i Fritzøe Eiendom

Petter Falkgård Andersen går fra R8 Group for å bli daglig leder i Fritzøe Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Han begynte som eiendomsutvikler i R8 Group, med spesielt fokus på kjøpesenteret Arkaden i Skien. Før det var han utviklingsdirektør i både Sektor Eiendomsutvikling og Schage Eiendom. Nå blir han som sjef i Fritzøe Eiendom fra første mars.

– Vi gikk ikke veldig bredt ut, men brukte kontaktnettet vårt, og da fant vi Petter. Han har hatt ledende stillinger i solide eiendomsselskaper og har den erfaringen med utvikling av store prosjekter som vi var på jakt etter, sier Thor Eika, administrerende direktør i Treschow Fritzøe, til Østlands-Posten.

Petter Falkgård Andersen gleder seg i å forvalte en bygningsmasse på 55 000 kvadratmeter og utviklingen av store tomter.

– Det var flere ting som gjorde at jeg sa ja til denne jobben. Fritzøe eiendoms prosjekter de siste årene vitner om et selskap som gjør ting både med hodet og hjertet. Kvaliteten er høy, prosjektene er spennende og selskapet er langt framme når det gjelder miljøtenkning og teknologi, ser Falkgård Andersen.

Powered by Labrador CMS