NY I FREDENSBORG BOLIG: Stian Eide Myhre.

Fra Aker til Tollefsen

Fredensborg Bolig har ansatt Stian Eide Myhre som leder for forretningsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Myhre kommer fra stillingen som CFO i Akers FP Eiendom hvor han var sentral i etableringen og utvikling av boligutviklingselskapet FP Bolig

Han er utdannet fra NHH og har tidligere jobbet syv år i PwC. I 2018 ble Myhre trukket frem av Kapital som en av de nye talentene i norsk eiendomsbransje.

– Etter fem lærerike og fine år som CFO i Aker-systemet, ser jeg nå frem til å dedikere meg til boligutvikling og bli en del av Norges mest ambisiøse eiendomsmiljø. Jeg har fulgt med Fredensborg Bolig en stund og har stor sans for selskapets filosofi når det kommer til boligutvikling, kundefokus og vilje til nytenking, sier Myhre.

LES OGSÅ: Entra-sjefen går til Tollefsen

– Stian er en fremadrettet, kreativ og ekspeditt person. Han passer utmerket inn i vårt miljø og vil trives med den høye hastigheten vi holder. Jeg er også glad for at Stian tiltrekkes av visjonene, verdiene og det samlede kompetansemiljøet til Fredensborg Bolig og Heimstaden. Han vil bli sentral i selskapets videre utvikling, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

Myhre vil tiltre ledergruppen i Fredensborg Bolig fra 1. mai, hvor han blant annet vil bidra internt med utvikling av selskapet og organisasjonen og utad mot nye og eksisterende partnere, kartlegging og implementering av ny teknologi og videreutvikling av kundeopplevelsen.

– Jeg trives godt i dynamiske eiendomsmiljø og gleder meg til å sette full fart med mine nye kollegaer i Fredensborg Bolig, avslutter Myhre.

LES OGSÅ: Heimstaden skal bygge Europas sterkeste investeringsmiljø for boliger

 

Powered by Labrador CMS