Aktuelt

Skal bygge Europas sterkeste investeringsmiljø for boliger

Heimstaden skal bygge opp Europas sterkeste miljø for kjøp og utvikling av boligeiendom. Nå går selskapet i gang med en storrekruttering.

Ivar Tollefsens Heimstaden gir gass.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Christian Fladeland som nå er blitt hentet inn som ny Chief Investment Officer i Heimstaden. Fladeland kommer fra Colliers International i Danmark, hvor han har vært partner. I Heimstaden skal han lede dagens investeringsavdeling med 10 medarbeidere i Norge og Sverige. I tillegg skal han etablere et hovedsete for investeringer ved Heimstadens kontor i København. Det skal rekrutteres 10-12 nye ansatte til investeringsteamet. Målet er å bygge opp Europas sterkeste miljø for kjøp og utvikling av boligeiendom.

I begynnelsen vil Heimstaden fokusere på Skandinavia og Nord-Europa, men etter hvert vil det satses på andre deler av Europa.

– Vi kunne ikke fått en bedre leder for våre investeringer. Christian deler vår misjon om å forenkle og forgylle livet for våre leietakere, og vet at vi i Heimstaden investerer både med hjerte og med hodet. Vi kjøper og utvikler eiendom som er gode hjem for våre leietakere, som fungerer langsiktig i forhold til våre miljøambisjoner og som gir god forretningsmessig avkastning, sier adm. direktør Patrik Hall i Heimstaden.

– Fredensborg og Ivar Tollefsen er en beslutningsdyktig og kunnskapsrik eier, og med betydelig investeringskapasitet skapes unike rammevilkår for å lede en investeringsavdeling med et globalt utsyn. Jeg ser frem til å skape et team som industrielt, analytisk og finansielt er best i klassen, sier Fladeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger flere leiligheter ved vannet
Bolig
Meglerstandardendringer til besvær
Juss
Byggeplass på Majorstuen i mange år – frykter helseplager
Utvikling
Ukens profil: Har jobbet som utkaster på nattklubb (+)
Karriere
Dæhlie med alpinprosjekt til 125 mill.
Utvikling
Se alle Pluss-saker
Skal spare 100 mill. på samarbeidskontrakt
Utvikling
Går for slagkraftig Kirkens hus
Utvikling
Vil rive deler av kjøpesenteret
Utvikling
Kan kjøpe for milliarder, men venter på godbitene
Transaksjoner