Utvikling:

SKOG I DAG: Planområdet består i dag hovedsakelig av skog og noe dyrket mark.
SKOG I DAG: Planområdet består i dag hovedsakelig av skog og noe dyrket mark.

Her vil utviklerne bygge opptil 250.000 kvm (+)

WA Eiendom AS signerte utviklingsavtale for eiendommen i april 2018, og ønsker nå å utvikle Holmestrand Næringspark til en ny destinasjon i Vestfold.

Publisert Sist oppdatert

– De store aktørene vi har snakket med så langt, ser verdien av at Holmestrand Næringspark ligger rett ved E-18 og avkjøringen til Holmestrand. Stadig flere næringsaktører etablerer seg på vestsiden av fjorden, hvor ASKO med nytt sentrallager i Holmestrand kommune er en driver. Det kan også åpne seg nye transportmuligheter med førerløse elektriske varetransportferjer mellom Moss og Horten, sier prosjektleder Benjamin Tangen i WA Eiendom.

I 2018 signerte Holmestrand Næringspark AS, som er heleid av WA Eiendom AS, en utviklingsavtale med de tre grunneierne av et 366 dekar stort område, som er beliggende i både Holmestrand og Tønsberg kommuner. Der ønsker selskapet å utvikle en ny destinasjon for bedrifter innenfor kontor-, logistikk-, lager- og industrivirksomhet.

Nylig ble planprogrammet for detaljreguleringen av området, Bentsrud Syd, lagt ut til offentlig ettersyn. Ved full utnyttelse kan næringsparken få et samlet bruksareal på 250.000 kvadratmeter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.