Content

Lyse og luftige lokaler: Flere høye vinduer og god takhøyde.
Lyse og luftige lokaler: Flere høye vinduer og god takhøyde.

Nye kontorlokaler med industrielt preg i Torggata

Siden 90-tallet har kontorbygget i Torggata 11 huset små bedrifter. Nå totalrenoveres eiendommen slik at det når sitt fulle potensiale. Fra små kontorer, der gangarealet har tatt opp mesteparten av arealet, forvandles det sentrumsnære bygget til store og luftige kontorlokaler, med et unikt, industrielt særpreg.

Publisert Sist oppdatert

– Da vi begynte å rive, visste vi ikke hva som lå bak tak og vegger. Det viste seg å være fantastiske detaljer. Det er veldig høyt under taket og bygget har flotte tegl- og murvegger, forteller eiendomssjef John Braastad i Thon Eiendom.

Spente: Eiendomskonsulent Andreas Sørum og eiendomssjef John Braastad i Thon Eiendom gleder seg til å ønske nye bedrifter velkomne til Torggata 11.
Spente: Eiendomskonsulent Andreas Sørum og eiendomssjef John Braastad i Thon Eiendom gleder seg til å ønske nye bedrifter velkomne til Torggata 11.

– Vi fant til og med noe som ser ut som gamle reklameplakater på en av veggene, legger eiendomskonsulent Andreas Sørum i Thon Eiendom til.

Industrielle kontorlokaler midt i Oslo sentrum

Mange bedrifter, særlig innenfor kreative bransjer, har ofte sett seg ut et industrielt, litt røft bygg som drømmelokalet. Det finner man sjelden så sentralt.

– Det er ganske unikt. Man må ofte et godt stykke ut av sentrum for å finne slike bygg. Vi tar vare på de fine mursteinsveggene, trebjelker og de høye vinduene og kanskje noen av detaljene på veggene, sier Braastad.

Ivaretatt konstruksjon: Detaljer fra slutten av 1800-tallet gir kontorlokalene særpreg.
Ivaretatt konstruksjon: Detaljer fra slutten av 1800-tallet gir kontorlokalene særpreg.

Samtidig som lokalet får beholde den eldre bygningsstrukturen fra slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, kan leietakerne forme lokalene slik det passer dem. Det er mulig å leie en hel eller deler av en etasje.

– Prosjektlederne våre vil holde ukentlige møter med de nye leietakerne, sånn at det endelige resultatet blir optimalt. Vi skreddersyr jo lokalene våre for de som skal flytte inn, understreker Sørum.

3 gode grunner til å leie kontorlokaler i Torggata 11

  1. Unike kontorer midt i et pulserende og spennende sentrumsområde.
  2. Strøget, som Torggata 11 er en del av, har flere trendy utesteder.
  3. Du får muligheten til å forme lokalet akkurat slik det passer din bedrift.

Trendy Torggata

Området er sentralt og livlig og derfor særlig lokkende for arbeidsplasser som har yngre ansatte, gjerne innenfor kreative bransjer som tech, reklame og underholdning.

– I disse bransjene er grensene mellom jobb og fritid ofte litt flytende. Da er det fint å sitte midt i «gryta» i et pulserende område, med mange som jobber med det samme og gode muligheter til å ta lunsjen eller middagen rett utenfor døra på kontoret, sier Sørum.

Vil du vite mer om kontorlokalene i Torggata 11? Kontakt John Braastad eller Andreas Sørum i Thon Eiendom.

Leietakerne får tilgang til fasilitetene i Torggata 2–4 og 5, som sykkelparkering, ladestasjon for elsykler, dusj og garderobe.

– Så det er bare å kaste seg på sykkelen når man skal på kontoret, sier Braastad.

Allerede til høsten begynner Thon Eiendom å istandsette rålokalene, og i løpet av fjerde kvartal vil de kunne være innflytningsklare.

Powered by Labrador CMS