MILLSKVARTALET: Gitt at nåværende reguleringsplan vedtas, vil Sofienberggaten 21-23 gi plass til om lag 155 nye boliger.

Bygger 155 boliger her

Agra går sammen med Erik Bøhler og Stein Erik Hagen om å utvikle Millskvartalet på Grünerløkka.

Publisert

Eiendommen har frem til 2013 blitt benyttet til blant annet til produksjon av Mills majones. Agra /Mills har vært på samme adresse i Sofienberggaten 21-23 siden 1885.

Det nye hovedkontoret til Agra /Mills vil fortsatt ligge på samme sted med utsikt ut mot Sofienbergparken. Nå er planen at resten av kvartalet skal utvikles til ca. 155 boliger, stor barnehage samt kafeer og butikker ut mot Sofienberggaten

Det er Agra, Canica (investeringsselskapet til familien Hagen) og Macama (investeringsselskapet til familien Bøhler) som står for utviklingen. I en melding opplyses det at målet er å skape et positivt bidrag i byen med attraktive boliger i en sentral og urban bydel.

Les også: Macama har prosjekter for 18 milliarder

Les også: Wahl Eiendom selger til Hagen og Bøhler

Prosjektet er for tiden under regulering, og realisasjon av boligprosjektet er forutsatt at nåværende reguleringsforslag vedtas.

Scandinavian Development og Constructive Development er engasjert for ideutvikling og prosjektgjennomføring.

Malling & Co og advokatfirmaet Wiersholm har bistått som rådgivere for Agra i prosessen med å finne en samarbeidspartner.

Les også: Jaguar-eiendom i Sofienberggaten blir boliger

Les også: Erik Bøhler og Tom Vidar Rygh selger Tønsberg-bygård

Powered by Labrador CMS