EXIT KORKTAVLE: F.v. Tony Stabu fra Fredensborg bolig og Joakim Johannessen fra Styretavla ved siden av en digital informasjonsskjerm i et borettslag.

Vil forenkle hverdagen for borettslag og sameier

Fredensborg Bolig styrker samarbeid med proptech-selskapet Styretavla med mål om å gjøre livet enklere for styremedlemmer og beboere.

Publisert Sist oppdatert

Styretavla ble etablert i 2017 og formidler informasjon fra styrene i 150 borettslag og sameier til mer enn 30.000 beboere.

– Både beboere og styremedlemmer kjenner utfordringene med formidlingen av informasjonen vedtatt på styrerommene og annen praktisk informasjon. Intensjonene er alltid gode, men ofte leses ikke informasjonen eller den går beboerne hus forbi, sier Joakim Brur Engen Johannessen i Styretavla.

Skjermer med informasjon fra styret og tredjeparter erstatter tidligere korktavler, komplementerer andre informasjonskanaler, og det er enkelt å oppdatere informasjonen som vises. Løsningene er gratis for boligutviklerne, og det følger kun med en lav årlig/månedlig sum for kundene i etterkant.

– Udelt positive

– Fredensborg Bolig har brukt løsningene til Styretavla i fire år, og tilbakemeldingene fra kundene er udelt positive. Vi kommer derfor til å styrke samarbeidet og tilby løsningen på flere prosjekter fremover, sier Erlend Ellingsen, kommunikasjonssjef i Fredensborg Bolig.

Styretavla har gjennomgått en restrukturering for å kunne skalere ytterligere - og forsterker blant annet fokuset på lokal verdiskapning.

– Det er helt klart et større ønske om å benytte tjenester fra lokale bedrifter nå enn tidligere, og denne trenden tror vi vil styrkes i årene fremover. Vi har derfor en egen seksjon for beboerrelevant annonsering hvor deler av kapasiteten (varelageret) er forbeholdt lokale bedrifter som frisøren på hjørnet, nabolagsrestauranten, låsesmeden eller bakeren, sier Engen Johannessen.

Powered by Labrador CMS