NY JOBB: Katharina Th. Bramslev.

Katharina Th. Bramslev går til Link Arkitektur

Der begynner hun i en nyopprettet rolle som Utviklingssjef 2050.

Publisert

Sivilingeniør Katharina Th. Bramslev går fra stillingen som daglig leder i Grønn Byggallianse ifølge en pressemelding.

– Link ønsker å være en driver for bærekraftig og digital transformasjon og legger ambisiøse planer for utvikling. Selskapet vil hjelpe kunder til å møte nye rammebetingelser mot 2050; endrede kundebehov, miljøkrav, bankenes krav og nye reguleringer. Som del av planen etableres stillingen Utviklingssjef 2050. Bramslev vil jobbe tett med kunder som en strategisk partner innen bærekraftig eiendoms- og stedsutvikling, ifølge en pressemelding. 

– Arkitektene får en avgjørende rolle for at samfunnet lykkes med å nå bærekraftsmål framover. De kommer inn i tidlig fase der de viktigste veivalgene gjøres, og jobber bredt og helhetlig. Begge deler er avgjørende for å nå de globale bærekraftsmålene, sier Bramslev.

LINK bruker metoden Impact Architecture hvor ambisjonen er mest bærekraft per krone. Satsningen har ifølge meldingen resultert i en omfattende portefølje av bærekraftige prosjekter som nullutslippsbygg, BREEAM Outstanding og DGNB-sertifiserte prosjekter og større byutviklingsprosjekter som gjennom sosial inkludering har løftet særskilt utsatte bydeler til trygge og levende boligområder.

– Vi er en stor organisasjon med 500 ansatte i Skandinavia innen arkitektur og transformasjon. Vi burde derfor ha de beste forutsetninger for å bane vei for fremtidsrettet arkitektur og ta en aktiv samfunnsrolle i det grønne skiftet, sier administrerende direktør Grethe Haugland.

Powered by Labrador CMS