SOLGT: Hegdehaugsveien 25.

Wahl Eiendom selger til Hagen og Bøhler

Etter å ha eid og utviklet eiendommen siden 2011, velger Wahl Eiendom å selge Hegdehaugsveien 25.

Publisert Sist oppdatert

Det eksisterende bygget inneholder leiligheter samt 2 næringslokaler. Massimo Dutti er største leietaker.

Kjøper er Canica AS og Macama AS. Canica eies av Hagen-familien. Stein Erik Hagens datter Caroline Marie Hagen er styreleder i selskapet. Macama eies av Erik Bøhler og hans barn.

Les også: Erik Bøhler og Tom Vidar Rygh selger Tønsberg-bygård

Rammegodkjent boligprosjektDet foreligger en godkjent ramme for oppføring av et boligbygg på 6 etasjer.

– Vi har over noen år jobbet med å få godkjent et boligprosjekt med 15 leiligheter på eiendommen i tilknytning til det eksisterende bygget, sier Pål Erik Christophersen, administrerende direktør i Wahl Eiendom.

– Dette er et gammelt og vakkert bygg og det har vært noe utfordrende å finne løsninger som lot seg forene med dette bygget og gårdsrommet. Vi mener det godkjente prosjektet vil bli et flott innslag i området og føler oss sikre på at Canica og Macama vil gjennomføre dette prosjektet på en god måte.

Les også: Vatne og Haare kjøper flere bygårder

Les også: Rask PST-gevinst for Kim Erla

– Det var et riktig tidspunkt for oss å selge på nå, all den tid innslag av bolig i forhold til næring på eiendommen ble såpass dominerende. Med eksisterende leiligheter og bygging av nye, ligger denne eiendommen konseptuelt noe på siden av våre øvrige eiendommer.

Canica og Macama overtar eiendommen i løpet av 1-2 måneder, men er allerede i gang med prosjektering av boligprosjektet. Partene er enige om å ikke oppgi kjøpesummen.

Les også: Vil rive bygård i Oscars gate

 

Powered by Labrador CMS