PÅ VEI MOT TOPPEN: I april 2014 startet Runar Vatne(t.v.) og Simen Haare en klatreekspedisjon til Mount Everest, en ekspedisjon som senere ble avblåst på grunn av en rasulykke.

Vatne og Haare kjøper flere bygårder

Kameratene Runar Vatne og Simen Haare har handlet eiendom for 140 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsaktørene Runar Vatne og Simen Haare har kjøpt to rehabiliterte bygårder av Bonum. Eiendommene består av Maridalsveien 35 på Alexander Kiellands Plass, og Grønlandsleiret 59 i Oslo.

– Bygården i Maridalsveien 35, består av totalt 24 nyoppussede leiligheter, hvorav fire loftsleiligheter og en stallbygning i bakgården vil overtas etter sommeren. Sistnevnte er fortsatt under ombygging, sier Haare.

De fleste av leilighetene i Maridalsveien 35 er allerede solgt, og pågangen har vært stor siden salgsstart i begynnelsen av mars. Leilighetene består for det meste av mindre 2- og 3-roms, med moderne detaljer.

– Vi skal selge fire leiligheter til før sommeren, fortsetter han.

Les også: Søylen skal handle for milliarder

Les også: Søylen selger unna

Vinn-vinnHaare er godt fornøyd med avtalen selskapet har inngått med Bonum, og mener det er vinn-vinn for begge parter.

– Bonums hovedvirksomhet er å bygge leiligheter, og salget ga en god mulighet for både oss og dem. De får pengene sine litt tidligere, og kan lette balansen for å starte nye prosjekter, samtidig som det gir oss en mulighet til å fokusere på salgsprossen, understreker han.

Les også: Satser stort på bolig

Eiendommen Grønlandsleiret 59 tar Adventure Partner over 1. juni 2016.

– Da står 15 nyoppussede leiligheter klare, samt fire loftsleiligheter til etter sommeren. Salgsstart begynner ved overtagelse, sier han.

Haare kan bekrefte at bygårdene er kjøpt for anslagsvis ca. 140 millioner kroner totalt, uten at han ønsker å gå noe i detalj på pris.

Les også: Vatne og Haare må avblåse Everest-bestigning

 

Powered by Labrador CMS