Annonsørinnhold

Coera

Coera endrer bransjen med ny metode

Vi i Coera tror innsikt og digitale verktøy gir bedre arkitektur.

Hva sier folk når vi arkitekter spør hvordan de vil ha det rundt seg, og hva som gjør dem glad i hverdagen? Når vi utvikler leiligheter, styrer svarene hvilken form, farge, konsept og uttrykk vi går for. Valgene vi tar, er basert nettopp på innsikt og behovsanalyser – og digitale verktøy.

Med parameterverktøyet Parallelo bruker arkitektene algoritmer til å finne de beste måtene å stable leiligheter i store bygningsvolum, samtidig som vi jobber fritt med bygningsvolum og arkitektur.

Spesialisering og digitalisering – Vi jobber i team og samtidig som spesialister

Arkitektur og byutvikling handler både om helhet og om detaljer.

I Coera jobber vi helhetlig med arkitektoniske grep og konsept, samtidig som hver enkelt arkitekt bruker sin spisskompetanse inn i alle prosjekter.

De beste arkitektene på planløsninger jobber sammen med eksperter på materialer og fasadekonsept. Spesialverktøy og spisskompetanse kommer dermed til rette i alle prosjekt, og teamledere for de ulike prosjektene får tilgang til de samme arkitektene.

De beste resultatene kommer alltid gjennom samarbeid

Coeras metode handler om tverrfaglig samspill, der vi som arkitekter jobber tett på markedsfolk, entreprenører og byggherrer, før vi begynner å tegne og gjennom hele prosjekterings- og utviklingsprosessen.

De beste boligutviklerne bruker allerede forbrukerinnsikt og behovsanalyser for å programmere sine leilighetsprosjekter, snart vil de også la teknologien og nye plattformer lede boligkjøperen gjennom hele salgsprosessen, inklusivt selve kjøpet.

Samspill, spisskompetanse og digitale verktøy åpner for nye arbeidsmetoder. Dette gir synergier og bedre resultater for alle involverte. Det handler om å gjøre alt litt bedre. I sum gir dette økt verdi, både for utviklerne og ikke minst for folk som skal bo i leilighetene.

Plattform- og teknologiselskap som PLYO vil konkurrere ut den tradisjonelle meglerjobben, og dagens meglere vil fremover jobbe mer med innsikt og analyser enn med selve salgsreisen.

Coera vil være med på denne utviklingen og flytter derfor også inn i kontorlokaler sammen med PLYO.

Co betyr fellesskap og samspill, era er tiden vi lever i. 

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Powered by Labrador CMS