NYE EIERE TIL EIENDOMSFORVALTNING: Rikke Lykke, konsernsjef i DEAS Group.

DEAS Group kvitter seg med eiendomsforvaltningen i Danmark

Danmarks største leverandør av eiendomstjenester, DEAS A/S, er solgt til det finske selskapet PHM Group, som dermed blir en del av en av de største leverandørene av eiendomstjenester i Nord-Europa.

Publisert Sist oppdatert

DEAS Asset Management A/S fortsetter som en fokusert nordisk leverandør av eiendomsfond og kapitalforvaltning. Med oppkjøpet vil PHM ha det mest omfattende spekteret av tjenester og ekspertise innen eiendomsvedlikehold og -forvaltning i Danmark.

- I løpet av de siste årene har DEAS A/S blitt en moderne og fremtidsrettet virksomhet, en reise som vil fortsette med PHM. Gjennom denne transaksjonen har vi fått en ideell eier for DEAS A/S, sier Rikke Lykke, konsernsjef i DEAS Group.

- Omfattende 

- Vi er glade for å starte reisen sammen med DEAS A/S. Sammen vil vi kunne tilby våre kunder et omfattende utvalg av vedlikeholds- og eiendomsforvaltningstjenester i hele Danmark, sier Kasper Bygholm, administrerende direktør i PHM Denmark ApS, som allerede eier en rekke danske selskaper innen eiendomsforvaltning og tjenester.

Ved gjennomføring av salget av DEAS A/S vil Rikke Lykke fratre som administrerende direktør i DEAS A/S og fortsette som administrerende direktør i DEAS Asset Management A/S.

Powered by Labrador CMS