463 ROM: Det nye Comfort Hotel på Arlanda Airport.

Nytt Stordalen-hotell åpner på Arlanda i 2019

Sommeren 2019 åpner Nordic Choice storhotellet Comfort Hotel på Arlanda Airport. Hotellet får 463 rom.

Publisert Sist oppdatert

Nye Comfort Hotel på Arlanda Airport vil ligge like ved SkyCity, med direkte tilgang til butikker, restauranter og flyavganger ut i verden. Storhotellet, som åpner sommeren 2019, vil kunne tilby gjestene 463 rom, restaurant, skybar og treningsrom.

Nordic Choice Hotels driver fra før Clarion Hotel Arlanda Airport, men ser en økt etterspørsel etter både overnattings- og serveringstilbud på flyplassen.

Les også: Nordic Choice både størst og best likt av gjestene

– I 2012 åpnet vi Clarion Hotel Arlanda Airport, og hadde store forventninger. Enorme for å være ærlig. Og de har levert. Belegget øker for hvert år. Utfordringen nå er at etterspørselen etter overnatting i direkte nærhet til flyplassterminalene er større enn hva vi forutså, og hva vi har kapasitet til. Vi er derfor veldig glade for å kunne utvide på Arlanda med et nytt Comfort Hotel, sier Petter A. Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Hotellkongen opplyser at det nye hotellet blir «en ekte rebell i Arlandas tilbud til sine reisende».

– Comfort-hotellene kutter ut det unødvendige og legger i stedet alt fokus på god service, et urbant tilbud og en herlig miks av business og fritid. Til attraktive priser.

Les også: Park Inn i Trysil blir Radisson Blu

Les også: Selger hotell i Holmsbu

Det nye hotellet har blitt mulig etter en prosess hvor eieren av eiendommen, Swedavia, søkte etter en hotelldriver med muskler og erfaring til å være med i den store utviklingen som nå pågår på Arlanda Airport.

– Etter en nøye prosess har vi valgt Nordic Choice Hotels som driver av vår nye hotellsatsning. Nordic Choice har tidligere etablert det store Clarion-hotellet på Stockholm Arlanda Airport på en utmerket måte. Det nye hotellet kompletterer tilbudet gjennom å møte etterspørselen fra den moderne fritidsreisende. Vi investerer mye i utviklingen av en helt ny flyplassby for å styrke forutsetningene for svensk vekst og tilgjengelighet, sier Karl Wistrand, administrerende direktør og konsernsjef i Swedavia.

Byggingen av det nye hotellet vil starte våren 2017 og er planlagt å være klart til å ta i mot de første gjestene sommeren 2019.

Les også: Hotell gikk konk – fikk nye eiere

Les også: Høyest hotellrompriser i Stavanger

Les også: Nå er dette et Thon-hotell

Powered by Labrador CMS