FRA QUALITY TIL THON: Thon Hotels har overtatt overtatt et av Sørlandets største konferansehoteller.

Nå er dette et Thon-hotell

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Pandox om å ta over ett Sørlandets største konferansehotell, Quality Hotel og Resort Kristiansand.

Publisert Sist oppdatert

Thon Hotels overtar nå et av Sørlandets største konferansehoteller, Quality Hotel &Resort Kristiansand. Hotellet skifter navn til Thon Hotel Sørlandet.

Thon Hotel Sørlandet er et fullservicehotell med 210 rom og stor konferanseavdeling, og ligger rett ved Kristiansand Dyrepark. Den nye franchiseavtalen med hotelleieren Pandox, innebærer at hotellet drives av Pandox Operations, men markedsføres som Thon Hotels.

Les også: Her står mer enn halvparten av hotellrommene tomme

Les også: Best Western får nye hoteller

Les også: Ut av Thon, inn i First

– Vi gleder oss til å ønske gjestene velkommen til Thon Hotel Sørlandet, og er sikre på at hotellet vil bli optimalt for både besøkende til Kristiansand Dyrepark og konferansegjester på Sørlandet, sier konserndirektør Hotell & Restaurant, Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– For oss er det svært spennende å komme inn i et nytt partnerskap med Thon Hotels. Etter samarbeidet om Thon Hotel Fagernes, er vi overbevist om at dette vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av også i Kristiansand, sier Vice PresidentHelge Krogsbøl i Pandox Operations.

Hotellet er et av Sørlandets største konferansehoteller med kapasitet til opptil 550 konferansegjester samtidig.

Les også: Wenaas selger flere hoteller

Les også: Stordalen spisser merkevarene i kampen om hotellgjestene

Les også: Røkke og Buchardt bygger ut Oppdal-hotell

 

Powered by Labrador CMS