Hilde Vatne, adm. dir. JM Norge.

Solgte 62 boliger i første kvartal

– Vi ser nå heldigvis noe mer optimisme i markedet, sier administrerende direktør Hilde Vatne i JM Norge.

Publisert

I første kvartal i år var JM sine inntekter i Norge på 690 mill. SEK (632) med en driftsmargin på 10,1% (6.7%). JM Norge solgte 62 boliger (77), men produksjonsstartet ingen nye (41) i første kvartal.

JM hadde ved utgangen av kvartalet 852 boliger i produksjon (1.105) i Norge. Sammenlignet med tilsvarende periode året før, forbedret inntekter og driftsresultat seg noe på grunn av salg av tomter utenfor selskapets strategiske satsningsområder.

– Det er fortsatt et krevende marked. Rentesenkningene lar vente på seg, og det er vanskelig for kundene å få finansiering. Til tross for det relativt svake salget, er vi fornøyde med det økonomiske resultatet i første kvartal, uttaler administrerende direktør Hilde Vatne i JM Norge i en pressemelding.

– Vi ser nå heldigvis noe mer optimisme i markedet, og prisnivået i bruktmarkedet økte gjennom første kvartal. Norges Bank har signalisert at rentetoppen er nådd, og markedet forventer rentekutt i andre halvår. Dette sender positive signaler til forbrukerne, påpeker Vatne.

Powered by Labrador CMS