LEVERTE: Avtroppende adm. direktør i KMC Properties Liv Malvik leverte et resultat før skatt på 66,6 millioner kroner i første kvartal.

Nærmer seg målet om eiendom for 8 milliarder

KMC Properties’ kjøp av eiendommer gjør at selskapet trolig har en eiendomsportefølje på 8 milliarder kroner innen årsskiftet.

Publisert Sist oppdatert

Det børsnoterte eiendomsselskapet, som har spesialisert seg på industrieiendom, har lagt opp til en vekststrategi med mål om eiendom for 8 milliarder kroner i løpet av dette året. Ved utgangen av første kvartal var KMC Properties oppe i en eiendomsportefølje på 6,9 milliarder kroner etter overtakelsen av en av fem kjøpte BEWI-eiendommer. Ved overtakelsen av de fire resterende eiendommene, vil selskapets portefølje øke ytterligere.

I første kvartal hadde KMC Properties leieinntekter på 114,9 millioner kroner, en økning fra 95,6 millioner kroner samme kvartal i fjor. Selskapet tjente 66,6 millioner kroner i kvartalet og 81,3 millioner kroner etter skatt.

KMC Properties vil fortsette å se etter muligheter i et tøft eiendomsmarked, og hadde en loan to value (LTV) på 55,1 prosent ved utgangen av første kvartal.

Powered by Labrador CMS