Penderboligbygget med fin plassering på Lahaugmoen Næringspark

Har du behov for pendlerboliger?

På Lahaugmoen Næringspark, rett nord for Oslo, er det nå et helt pendlerboligbygg med 45 rom ledig.

Det er eiendomsselskapet Anthon Eiendom som forvalter Lahaugmoen Næringspark.

Vebjørn Bøe Dyrø, Utleiesjef Anton Eiendom

– Lahaugmoen er lokalisert kun 15 minutter fra Oslo og 20 minutter fra Gardermoen, i skjermede omgivelser, og med umiddelbar nærhet til marka og rekreasjonsområder. Pendlerboligene ligger strategisk til, ved de store arbeids- og anleggsplassene sentralt i østlandsområdet, forteller Vebjørn Bøe Dyrø, utleiesjef i Anthon Eiendom.

Et «hjem hjemmefra»Målet til Anthon Eiendom er å skape et «hjem hjemmefra», hvor de mener det er viktig å tilrettelegge for god søvnkvalitet og trivsel på jobben.

– Som utleier er det vår oppgave å legge alt rundt jobben til rette, slik at arbeidspendlere kan prestere godt på jobben. Her bor du ikke i en midlertid brakke, men får et hjem du kan trives i, med godt inneklima og en rekke servicefunksjoner – i rolige og hyggelige omgivelser, sier han.

Pendlerboligen ble oppført i 2017 og tilfredsstiller TEK 17. Bygget består av 45 hybler over to etasjer, med god parkeringsdekning.

Behagelig størrelse på rommene

Gode fasiliteter I tillegg til å leie rom kan leietakere velge ulike nivåer av servicetjenester, som for eksempel skift av sengetøy og håndklær, renhold og matservering i kantine.

– Alle rom har bad, dusj og minikjøkken, i tillegg til felles oppholdsrom og vaskerom i hver etasje, sier Vebjørn.

Bygget har også balansert ventilasjon, brannvarslingsanlegg, med direkte overføring til brannvesen, og tilknyttet fjernvarme.

Strategisk beliggenhet

Lahaugmoen er strategisk lokalisert mellom Oslo og Gardermoen, RV4 og E6 ved Gjelleråsen. Med andre ord har du kort vei til Gardermoen, Oslo og omegn.

Høres dette interessant ut? Les mer om pendlerboligbygget her.

Powered by Labrador CMS