NY JOBB: Bjørn Richard Johansen skifter beite.
NY JOBB: Bjørn Richard Johansen skifter beite.

Bjørn Richard Johansen til GK og Paritee i Norden

Bjørn Richard Johansen blir kommersiell direktør i GK Gruppen og rådgiver for styret i Paritee

Publisert Sist oppdatert

Etter sju år i eiendomsbransjen og et liv som assosiert partner i First House går Bjørn Richard Johansen tilbake i rådgivningsbransjen. Han blir kommersiell direktør i GK Gruppen, og rådgiver for styret i Paritee. I hans nye rolle skal han bidra til vekst i GK i Norden og støtte Paritee i Europa, ifølge en pressemelding.

Johansen får til oppgave å sikre kommersiell utvikling av hele det skandinaviske markedet, samt være seniorrådgiver for konsernets mest komplekse kunder. Dessuten vil han være rådgiver for styret i eiervirksomheten Paritee.

Vekstplaner

GK Gruppen har i dag i dag 140 ansatte på kontorene i Oslo, Stockholm og København. Og selskapet har klare planer for ytterligere vekst i de kommende årene.

Paritee ble etablert av nøkkelpersoner med bakgrunn fra den nordiske kommunikasjonsbransjen. Selskapet har ambisjoner om vekst innen rådgivning i flere europeiske markeder.

Bjørn Richard Johansen har blant annet vært viseadministrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge, kommunikasjonsdirektør i Hakon Gruppen (tidligere ICA og nå Coop), internasjonal direktør i Glitnir, og jobbet for Islands statsminister Geir H. Haarde under finanskrisen. Han kommer til rollen i GK og Paritee fra rollen som kommunikasjons- og markedsdirektør i Conceptor Bolig og assosiert partner i First House.

Powered by Labrador CMS