NYANSETTELSE: DLA Piper har ansatt Ida Halstvedt Gundersen (midten). Hun skal bistå klienter med plan- og bygningsrettslige problemstillinger, sammen med Anders Hilt og Tone Gjertsen. Click to add image caption
NYANSETTELSE: DLA Piper har ansatt Ida Halstvedt Gundersen (midten). Hun skal bistå klienter med plan- og bygningsrettslige problemstillinger, sammen med Anders Hilt og Tone Gjertsen. Click to add image caption

DLA Piper styrker fagmiljøet for plan- og bygningsrett

DLA Pipers eiendomsavdeling styrker sitt fagmiljø innen plan- og bygningsrett ved ansettelsen av Ida Halstvedt Gundersen.

Publisert Sist oppdatert

Ida Halstvedt Gundersen kommer fra stillingen som rådgiver i Direktoratet for byggkvalitet, hvor hun har arbeidet med å utrede forskriftsendringer og besvare oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Hun har i tillegg erfaring som byggesaksbehandler i Drammen kommune. I DLA Piper skal Gundersen hovedsakelig bistå klienter med plan- og bygningsrettslige problemstillinger i forbindelse med eiendomsutvikling.

– DLA Piper har en spennende profil og et sterkt fagmiljø innenfor plan- og bygningsrett. Jeg er klar for nye utfordringer og ser frem til å jobbe med fagområdet fra et annet perspektiv, sier Gundersen.

Erfaring fra offentlig forvaltning

Tone Gjertsen, som leder teamet, er blant landets mest anerkjente advokater innen plan- og bygningsrett. Hun har over 20 års erfaring fra fagfeltet, inkludert åtte år i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune. Sammen med fast advokat Anders Hilt, som har erfaring med plan- og bygningsrett, ekspropriasjon og andre rettsområder innen offentlig rett fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus/Viken, mener Gjertsen at DLA Piper kan tilby sine eiendomsklienter et av landets mest erfarne og spesialiserte team.

– Det er en stor fordel at våre advokater og fullmektiger har erfaring med plan- og bygningsrettslige problemstillinger fra offentlig forvaltning. Dette for å kunne bistå våre klienter på en best mulig måte gjennom hele byggesaksprosessen. Gundersens erfaring er derfor midt i blinken, og vi er glade for å nå kunne tilby våre klienter et enda bredere team, sier Gjertsen.

Gundersen vil tre inn i DLA Pipers spesialiserte fagmiljø for plan- og bygningsrett, som for øvrig består av advokat Anders Hilt og ledes av partner Tone Gjertsen.

Powered by Labrador CMS