ØKER PORTEFØLJEN: Knut Holte, daglig leder i Scandinavian Property Group.

Kjøper i Vestfold

Scandinavian Property Group kjøper ferdig regulert tomt for utvikling av eldreboliger i Sandefjord sentrum.

Publisert Sist oppdatert

SPG kjøper Møllersgate AS gjennom sitt datterselskap SPG Omsorg. Selskapet eier flere eiendommer i et kvartal sentralt beliggende i Sandefjord sentrum.

Eiendommen er ferdig regulert med et boligutviklingspotensial på ca 5000 kvadratmeter BRA. Eiendommen er i dag utleid til flere mindre lokale industribedrifter. Planen er at eiendommene etter hvert skal rives og at det skal oppføres et eller flere leilighetsbygg på eiendommen. I tillegg skal det bygges et garasjeanlegg i kjeller.

SPG sitter nå i diskusjoner med både private og kommunale leietakere til de planlagte eldreboligene.

Les også: SPG selger i Stavanger

Les også: SPG runder ti milliarder – ansette flere medarbeidere

– Dette er et spennende kjøp for vår eiendomssatsning innen helse og omsorgsmarkeder, sier daglig leder Knut Holte i SPG.

– Vi opplever en stor etterspørsel etter eldreboliger i de største byene både i Norge og Sverige. Vi søker derfor etter etter sentrale tomter, med kort avstand til kollektivtransport, butikker og andre servicetjenester. Tomten i Møllersgate møter alle våre investeringskriterier, og vi ser frem til å utvikle et eldreboligkonsept i Sandefjord sentrum.

SPG Omsorg har arbeidet dedikert inne denne sektoren siden 2010, og har i dag en portefølje på 52 eiendommer i Skandinavia. Porteføljen inkluderer sykehus, sykehjem, omsorgsboliger og barnehager. Eiendommene har leiekontrakter med solide private aktører samt kommunale/statlige aktører.

Les også: SPG selger 10.000 m2

Les også: SPG kjøper mer helseeiendom

Powered by Labrador CMS