ANSETTER FLERE: Knut Holte, Managing Partner i Scandinavian Property Group.

Runder ti milliarder – ansetter flere medarbeidere

Scandinavian Property Group (SPG) ansetter tre nye personer til Oslo- og Stockholmkontoret.

Publisert Sist oppdatert

SPG etablerte i 2012 en egen satsning på nyproduksjon av leiligheter i utvalgte vekstområder i Sverige og Norge. SPG har idag ca. 3.000 leiligheter under bygging og prosjektering i Stockholm, Uppsala, Sundsvall, Karlstad, Örebro, Nykvarn, Malmö, Bærum, Sandnes, Jessheim og Oslo.

Målsetningen er å øke porteføljen gjennom attraktive tomtekjøp i det norske og svenske markedet.

Les også: Går til Selmer

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

– På bakgrunn av at vi nå har eiendomsprosjekter for over ti milliarder kroner under forvaltning/utvikling, ansetter vi tre nye nøkkelpersoner, slik at vi fortsatt skal kunne levere prosjekter med høy kvalitet, opplyser Knut Holte, Managing Partner i Scandinavian Property Group.

– Simen Gunnerud har begynt som Financial Controller på Oslo kontoret, mens Ida Sylvan samt Jonas Nolin har begynt på Stockholmskontoret, for å forsterke vårt investment & asset management-team.

Ida Sylvan er utdannet sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan, og har dessuten erfaring fra både Svenska Hyreshus samt Humlegården Fastigheter.

Jonas Nolin har utdannelse fra Lunds Universitet og kommer fra det svenske børsnoterte selskapet Hemsö, der han har vært finansanalytiker.

Simen Gunnerud er utdannet ved Norges Handelshøyskole og har en master innen Economics and Business Administration. Han har de siste to årene arbeidet med revisjon i BDOAS.

Samtlige begynte i sine nye stillinger i september.

Les også: Ansatt som prosjektleder

Scandinavian Property Group AS (SPG) ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet.

Selskapet har 15 ansatte fordelt på sine kontorer i Oslo og Stockholm. SPG arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet; helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor og handel.

SPG har siden etableringen i 2004 gjennomført eiendomstransaksjoner for over 50 milliarder kroner, og har i dag en eiendomsportefølje på ca. 10 milliarder norske kroner under forvaltning/utvikling.

Les også: Plan- og bygningsrettsekspert går til Simonsen Vogt Wiig

Les også: Hentet fra Hent

Powered by Labrador CMS