EIENDOMSADVOKAT BYTTER JOBB: Caroline Waller.

Plan- og bygningsrettsekspert går til Simonsen Vogt Wiig

Advokat Caroline Waller melder overgang fra Haavind til Simonsen Vogt Wiig.

Publisert Sist oppdatert

Caroline Waller har arbeidet med plan- og bygningsrett siden 2007, fem år i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, og deretter fire år i Advokatfirmaet Haavind. I Oslo kommune var Waller enhetsleder i avdeling for byggeprosjekter. Hun arbeidet med plan- og bygningsrettslige problemstillinger ved eplehageutbygging så vel som ved utvikling av eiendom i den tette byen og i industriområder.

I Haavind har Waller jobbet særlig med eiendomsutvikling og eiendomstransaksjoner, samt med strukturering av eiendom.

Les også: CLP øker bemanningen ytterligere

Les også: Går fra Wikborg Rein

– I tillegg til transaksjoner jobber vi mye med eiendomsutvikling og vi er meget godt fornøyd med å få Caroline med på laget, sier leder av eiendomsavdelingen i Simonsen Vogt Wiig, Pål Brudvik.

– Jørgen Lindboe hos oss kjenner Caroline godt fra tiden i Haavind og vi vet at Caroline, i tillegg til den faglige spisskompetansen hun besitter innenfor plan- og bygningsrett, også er en person som vil passe godt inn på laget.

– Jeg er veldig glad for at jeg fikk denne muligheten, sier Caroline Waller.

– Tiden i Oslo kommune og i Haavind var både fin og lærerik. I Simonsen Vogt Wiig får jeg en sentral rolle i eiendomssatsningen noe som er en spennende utviklingsmulighet for meg og det virker som et åpent og hyggelig miljø. Simonsen Vogt Wiig har mange spennende prosjekter på gang og jeg ser virkelig frem til å bidra til eiendomssatsningen i tiden fremover, sier Waller.

Les også: Går fra Føyen Torkildsen til Steenstrup Stordrange

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

 

Powered by Labrador CMS