EIENDOMSADVOKAT: Christian O. Hartmann har sluttet i Føyen Torkildsen og er fra og med i dag å finne i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange.

– Jeg er i endringsmodus

Går fra Føyen Torkildsen til Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange.

Publisert Sist oppdatert

– Etter 14 års tro tjeneste i Føyen Torkildsen, fra ung fullmektigspire til partner, følte jeg at tiden var inne for å prøve noe nytt. Jeg er for tiden i endringsmodus, trolig kommende 40–årskrise, skiftet nylig både bil og bolig, så et jobbskifte lå vel også i kortene, sier Christian O. Hartmann, og legger til “at min flotte kone beholder jeg imidlertid”

Les også: Går fra Wikborg Rein

Hartmann tiltrådte partnerskapet i Steenstrup 1. oktober og blir en del av eiendomsavdelingen i selskapet. Han vil arbeide med samme fagfelt som tidligere.

– Ingen endring, utover nytt kontor, påpeker han.

Hartmanns kjernekompetanse ligger i eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling og alt som hører til.

– Merverdiavgift har med årene blitt et tema bransjeaktørene har blitt mer og mer opptatt av, parallelt med at regelverket etter hvert har blitt svært komplisert. Derfor har også merverdiavgift blitt en del av mitt daglige virke, sier advokaten.

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

– Jeg har fulgt utviklingen og rekrutteringen hos Steenstrup fra sidelinjen og når henvendelsen kom syntes dette som et svært interessant sted å jobbe. Nye utfordringer og spennende muligheter venter i et firma i sterk vekst. Dette appellerte til meg, sier Hartmann.

Advokaten har store tanker om sin nye arbeidsplass.

– Steenstrup er i vinden og mye spennende skjer. Jeg gleder meg til å bli en del av et svært kunnskapsrikt og energisk miljø og særlig delta aktivt i videreutviklingen av eiendomsavdelingen, sier Hartmann.

– Vi er veldig glade for å få Christian ombord. Vi vokser fort, men er veldig bevisste på kun å rekruttere partnere som styrker laget og som er lagspillere. Ikke bare skal den faglige kvaliteten være prima, men våre partnere skal også ha den rette personligheten. Christian har nettopp de egenskapene vi er ute etter. Han er en engasjert og ambisiøs lagspiller, en god rådgiver og har en positiv innstilling til det meste. Med de egenskapene passer han perfekt inn i vår nysatsning og vil utgjøre en viktig brikke i vår eiendomsavdeling, sier Managing Partner Ernst Ravnaas.

Les også: Blir partner i Ræder

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner

 

Powered by Labrador CMS