VOKSER RASKT: Nå har CLP ansatt enda en advokat til eiendomsavdelingen. Siste tilskudd er Mathias Borch fra Haavind.

Øker bemanningen ytterligere

Mathias Borch går fra Haavind til CLP.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg skal ha stilling som senioradvokat og vil fortsette med de samme type prosjekter som før. Transaksjonsmarkedet generer fortsatt mye arbeid for eiendomsgruppen i CLP og det samme gjelder på utviklingsfronten. Samtidig ser vi en klar økning i antall tvistesaker for tiden og jeg kommer til å følge opp flere av disse, sier Mathias Borch. Han starter hos CLP i morgen.

I Haavind har Borch primært jobbet med utvikling, forvaltning og transaksjoner innen næringseiendom, men også med strukturering av flere boligprosjekter. Parallelt med dette har han hatt løpende prosessoppdrag for domstolene, særlig innen kontraktsrett og generell eiendomsjuss.

Les også: Går fra Føyen Torkildsen til Steenstrup Stordrange

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

Selskap i vekst– Jeg har hatt mange veldig fine og lærerike år med svært gode kolleger i Haavind og for å flytte på meg måtte det «noe ekstra» til. Som mange andre i miljøet har jeg lenge latt meg imponere av hvordan CLP stadig har tatt markedsandeler og måten oppdragene har vært løst effektivt på med små og velkomponerte team, sier Borch.

– Samtidig har jeg også hatt flere gode relasjoner i firmaet; blant annet Håvard Skogvoll, som jeg har jobbet veldig tett og godt med i de årene vi begge var i Haavind. Når firmaet i tillegg var inne i en veldig spennende vekstperiode med blant annet Elin Mack Løvdal og Kyrre Eggen som seneste tilskudd, kunne jeg rett og slett ikke annet enn å takke ja til å bli med på laget, fortsetter han.

Les også: Går fra Wikborg Rein

Les også: Blir partner i Ræder

– Endelig har vi fått Mathias med på laget. Hele pointet med CLP er å skape prestasjonsglede og samarbeid mellom dyktige advokater og klienter. Det er det kundene våre søker. Vi kjenner Mathias godt, han kjenner oss godt og vi står for det samme. Han har gått en god skole i Haavind og vi er veldig glade for at han kommer til oss, sier Håvard R. Skogvoll, partner i CLP.

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner

Powered by Labrador CMS