UTSYN: De nye boligene vil i hovedsak være tosidige med generøse balkonger og utsyn mot friområder og miljøparken. Ill: AART architects
UTSYN: De nye boligene vil i hovedsak være tosidige med generøse balkonger og utsyn mot friområder og miljøparken. Ill: AART architects

Her kan det komme 40 leiligheter (+)

Neptune Properties vil bygge 40 leiligheter nær T-banestasjon, men Plan- og bygningsetaten foreslår ca. 15 rekkehusleiligheter.

Publisert Sist oppdatert

Neptune Properties foreslår å omregulere Bogerudveien 15 fra institusjon og gangvei til boliger og fortau. Det foreslås 2 boligblokker på 3-4 etasjer, forbundet med en felles garasjekjeller. Forslaget rommer 40 leiligheter med et samlet bruksareal på 3 850 kvadratmeter.

– Området ligger i et godt etablert, attraktivt og relativt stille boligområde på Bogerud. Det er naturlig å fortsette boligutvikling på denne tomten, skriver fagkyndig AART architects i planforslaget.

Bebyggelsen i området er fra 1960-tallet, og utgjør i dag et velfungerende bomiljø med spesielle kvaliteter på grunn av sin nærhet til Østensjøvannet miljøpark. Området har tydelig definert bebyggelsesstruktur der bygningsvolumene er orientert nord syd, parallelt med terrengfallet. Dette prinsippet har gitt vestvendte boenheter og utsyn til friområder og Østensjøvannet. Bygningsmassen i området er en kombinasjon av blokker, rekkehus og noe innslag av eneboliger.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.