Karriere:

STYRKER LEDERGRUPPEN: Jakob Kallevik (tv) blir CFO, mens Arild Aakre blir CFO i ISS.
STYRKER LEDERGRUPPEN: Jakob Kallevik (tv) blir CFO, mens Arild Aakre blir CFO i ISS.

ISS ansetter ny kommersiell direktør og CFO

ISS Norge har ansatt Arild Aakre som ny kommersiell direktør og Jakob Kallevik som CFO.

Publisert

– ISS er markedsleder i Norge og det skal vi fortsette å være. I 2022 skal vi vokse betydelig og da er det godt å styrke laget med to nye stjerner, sier CEO i Norge og Nord-Europa Carl-Fredrik Bjor.

Arild Aakre tiltrer rollen som ny kommersiell direktør i ISS Norge 15. august 2022. Han har lang erfaring fra salg og markedsføring, både internasjonalt og i Norge, og kommer til ISS fra rollen som Head of Sales and Marketing i lakseprodusenten, Cermaq.

– Jeg ser frem til å ønske Arild Aakre velkommen til ISS og vår konsernledelse. Arild har lang kommersiell erfaring fra internasjonale selskaper og jeg er overbevist om at han blir en viktig bidragsyter til vår kommersielle avdeling, våre kunder og vår største verdi, våre medarbeidere, sier Bjor.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. ISS er markedsleder i bransjen, og jeg ser frem til å bruke min erfaring og kunnskap til å bidra til ISS’ fortsatte vekst og suksess, sier Aakre.

Jakob Kallevik ble interim CFO i januar 2022 og er nå ansatt som permanent CFO. Han har vært i ISS siden 2007 og har siden den gang innehatt flere roller i finansavdelingen. Han har også erfaring fra Deloitte, Luftforsvaret og Senter for Statlig Økonomistyring.

– Jakob har bred forretningsforståelse og lederskapsevner som er svært verdifulle i rollen. Med sin kunnskap og erfaring har Jakob stått stødig ved roret som interim CFO og jeg er veldig glad for at han nå blir en permanent del av konsernledelsen, sier Bjor.

– Jeg er takknemlig for tillitten og glad for å kunne å lede et knallsterkt finansteam videre. Vi har en spennende tid foran oss og sammen skal vi jobbe hardt for å nå de ambisiøse målene til selskapet fremover, sier Kallevik.

Powered by Labrador CMS