Aktuelt

Blir med på Construction City

Entreprenørfirmaet Aktiv Bygg har bestemt seg for å bli en del av Construction City.

FLYTTER: Aktiv Bygg skal inn i Construction City. i løpet av året.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi har stor tro på Obos sine planer om å bygge opp byggenæringens kunnskapspark, med over 5.000 arbeidsplasser. For Aktiv Bygg er det viktig å være aktive og synlige i et slikt miljø, sier daglig leder Amund Alm i en pressemelding.

Han flytter sitt selskap til Ulven nå i 2019. Samtidig blir selskapet med i Construction City. Obos, Betonmast og AF gruppen flytter til Construction City når det står ferdig i 2023/24.

LES OGSÅ: Ser verdien av næringsklyngen

Construction City blir en kunnskapspark og et læringssenter for landets fremste kompetansevirksomhetene i bygg-, anleggs-, gjenvinnings- og eiendomssektoren. Det skal være en samling av store og små virksomheter på tvers av næringen, for å løfte hele næringens innovasjons- og konkurransekraft.

– Vi er utålmodige og tidlig ute for å bli med helt fra starten. Rehabiliteringsmarkedet i Norge vokser i takt med nybyggingen. Aktiv Bygg ønsker å posisjonere seg sterkere i dette markedet, og vil ha vår virksomhet i nærheten av de sentrale aktørene, understreker Alm.

LES OGSÅ: Fylket vil bygge 25.000 kvadratmeter

Selskapet med 35 ansatte har hovedfokus på reparasjoner og service samt rehabiliteringer i Oslo og Akershus. Det ble etablert i 2000 og i fjor passerte de 300 millioner i omsetning for første gang – 317,7 millioner mot 279,4 i 2017. Driftsresultat endte på 14.1 millioner (26.9).

– Vi er godt fornøyd med selskapets utvikling i 2018. Vi bygger sten på sten. Selskapet har stort fokus på HMS og internkontroll som vi vet vil gi oss gode resultater fremover.  Helse, miljø og sikkerhet for egne og våre samarbeidspartneres ansatte, vil alltid være vår første prioritet, påpeker Alm.


Se mer om den nye klyngen til Construction City i Hovinbyen, som skal endre byggebransjen, her på Estate Play:

Boligprosjekt falt i fisk for Alf-Inge Håland (+)
Analyse
Vil bygge boliglåve med 19 enheter
Bolig
Aberdeen kjøpte sentrumseiendom (+)
Transaksjoner
Gleder seg til reforhandling av leieavtaler (+)
Analyse
Tollefsen kjøper mer utviklingseiendom i Asker
Transaksjoner
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Nord-Norges største prosjekt (+)
Utvikling
Vil bygge en ny bydel med 40.000 kvadratmeter
Utvikling
Gir vekk eiendom til en verdi av 400 millioner (+)
Analyse
Vil bygge boliger midt i sommerparadiset (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.