SOLGT: Pål Georg Gundersens Stavanger-portefølje er solgt.

Merkantilbyggs Stavanger-portefølje solgt til Vander Group

Bjørvika Apartments-eieren Ole Henrik Engens Vander Group har kjøpt Merkantilbyggs Stavanger-portefølje.

Publisert Sist oppdatert

Vander Groups heleide datterselskap Laminar Eiendom AS kjøper Merkantilbygg AS' eiendomsportefølje i Stavanger. Samtidig har Vander AS kjøpt Frogner House Apartments AS' drift i oljebyen. Vander Group eies av Apartment Invest, som eies av Ole Henrik Engen. Apartment Invest eier også Bjørvika Apartments.

Det er Njord Securities som har vært tilrettelegger for transaksjonen. Thommessen og SR Eiendom har vært rådgivere for Vander og Laminar Eiendom. DNB Markets og BAHR har vært rådgivere for Merkantilbygg.

Eiendomsporteføljen består av ti eiendommer med et samlet areal på 25.000 kvadratmeter. Blant eiendommene i porteføljen er Lagårdsveien 61, som nylig ble rehabilitert og går under navnet Frogner House - Sirkus Renaa.

Frogner House Apartments AS’ driftsselskap i Stavanger forvalter omtrent 400 utleieenheter i Stavanger og Sandnes.

– Basert på den sterke utviklingen i både hotell- og boligmarkedet i Stavanger, har vi stor tro på det videre potensialet til denne spennende porteføljen, sier Aleksander Johansen, partner og hotellansvarlig i Njord Securities.

– Vi er glade for å ha tilrettelagt dette kjøpet i nært og positivt samarbeid med Laminar og Vander, sier Simen Wollan i Njord Securities.

Powered by Labrador CMS