Nyheter

– Dette blir Oslos råeste leiligheter

Villa Fredly er på jakt etter nye eiere.

TIDLIGERE FRED. OLSEN-BOLIG: Drammensveien 41 ble kjøpt av Bonum AS i fjor, og gjenoppstår nå som et ekslklusivt leilighetsbygg. Illustrasjon: 3DEstate
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Bonum kjøpte den historiske byvillaen Drammensveien 41 i fjor. Barndomshjemmet til Fred. Olsen og tidligere Noble Dancer – 80-talls utestedet til Rune Johansson. De siste årene har bygården vært disponert til kontorlokaler, men byggets glansdager er langt fra over. Nå gjenoppstår villaen i ni eksklusive leiligheter.

– Villa Fredly skal bli husket som et prosjekt helt utenom det vanlige. Vi sikter oss inn mot kvalitetsbevisste kjøpere som setter høye krav til detaljer i utførsel og design. Folk som ønsker en sentrumsnær leilighet med god størrelse, sier Ruben Wilhelmsen, markedssjef og partner i Bonum.

Bonum nærmer seg slutten på prosjektet, og Wilhelmsen bekrefter at leilighetene legges ut til salgs før sommeren.

Les også: Satser stort på bolig

Ny drakt i gammelt skall
– For at prosjektet skal lykkes er vi avhengig av å treffe riktig på flere plan – dette er utfordringer vi trives med og har god erfaring med fra tidligere. I tillegg er vi heldige ved å ha svært god kompetanse «in-house», både på design og prosjektering, så vi er rigget for denne type prosjekter, forsetter Wilhelmsen.

Bonum har flere interessenter, men ønsker ikke å kommentere hvorvidt det har kommet inn bud.

– Ombyggingen har vært meget omfattende og har krevd mye av alle involverte. Utfordringen er å bygge nye leiligheter i et gammelt skall, som skal bevares i sin helhet. Det stiller høye krav både til prosjekteringen, men også til utførende avdeling, og deres evne til å løse uforutsette utfordringer, sier han.

Les også: Flat boligprisutvikling i februar

Helt i toppsjiktet
Det bygges ni leiligheter, alle med egen parkeringsplass og enkelte over to plan. Størrelsene vil variere fra 85 til 192 kvadratmeter, og prisene strekker seg fra 9 til 21 millioner kroner. Disse leiligheten går inn under kategorien Bonum Signatur, som betyr eksklusive leiligheter med høy standard. Leilighetene vil ha fasiliteter som skreddersydde walk-in garderober, baderom i spa-utførelse, foajé og andre arealer til sameiernes felles disposisjon, vinrom, eksklusive materialvalg, praktikant-deler, fantastisk takhøyde, balkonger – for å nevne noe.

– Vi legger enormt mye tid og ressurser i utforming av disse. Leilighetene vil alle utføres i en moderne, men elegant og luksuriøs stil, og de vil definitivt ligge i øverste sjikt av hva markedet har å tilby, understreker han.

– Kundegruppen for eiendom i dette segmentet er naturlig nok relativt liten, prisene tatt i betrakting, men om man treffer med beliggenhet og kvaliteter i prosjektet er kjøperne der med en gang, avslutter markedssjefen.

Les også: – Eiendom som ikke kan konverteres kan egentlig bare rives

 

Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Investor må bla opp etter uklar avtale (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.