BYGGER I SVERIGE: Daglig leder Knut Holte i Scandinavian Property Group.

Satser mer i Sverige

Har kjøpt tomt og skal bygge 230 leiligheter.

Publisert

Scandinavian Property Group (SPG) har kjøpt en ferdig regulert tomt i Haninge Kommune, ca. 40 kilometer syd for Stockholm.

Haninge Kommune har ca. 85.000 innbyggere, og regnes som en del av Stor-Stockholm. Det skal bygges ca. 15.000 BRA fordelt på 230 leiligheter.

Tomten ligger i tilknytning til den nye togstasjonen som blir etablert i området. Reisetiden vil bli 25 minutter inn til sentralstasjonen i Stockholm.

Les også: Nye SPG-kjøp

Les også: SPG selger 8200 m2

– Kjøpet av tomten i Haninge Kommune er i linje med vår langsiktige strategi for boligutvikling i Sverige, sier daglig leder Knut Holte i SPG,

– Vi ønsker å kjøpe attraktive tomter som ligger nær kollektive knutepunkter i Stor-Stockholm, legger han til.

Scandinavian Property Group AS (SPG) ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet har 15 ansatte fordelt på sine kontorer i Oslo og Stockholm. SPG arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet – helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor og handel.

SPG har siden etableringen i 2004 gjennomført eiendomstransaksjoner for over 50 milliarder kroner, og har i dag en eiendomsportefølje på ca. 10 milliarder kroner under forvaltning/utvikling.

Les også: Canica, Ferd og SPG selger stort i Sverige

Powered by Labrador CMS