SOLGT: Torggata 72 i Hamar sentrum. (Foto: Norske Metallfasader)

SPG selger 8200 m2

Scandinavian Property Group (SPG) selger “Finanshuset” på Hamar.

Publisert

SPG kjøpte Torggata 72 i Hamar sentrum i 2010. Eiendommen har de siste årene vært gjennom en totalrehabilitering, med skifte av teknisk anlegg, nye vinduer og fasader, samt skreddersøm av nye kontorlokaler for eksisterende og nye leietakere.

Eiendommen er på ca. 8200 m2, og det er inngått langsiktige leieforhold med Nordea Bank, Handelsbanken, Gjensidige, Aktiv Eiendomsmegling samt Sykehuset Innlandet.

Les også: Pareto kjøper for 124 mill på Hamar

Les også: Skatt øst tar 3900 m2 her

Havner på lokale henderDet er nå besluttet at eiendommen blir solgt til Hamjern Eiendom AS, med overtakelse per 1.juni 2017.

– Vi har vært eier av Finanshuset i 7 år og det var et naturlig tidspunkt for oss å søke exit av eiendommen, sier daglig leder Knut Holte i SPG.

– Jeg mener Hamjern Eiendom AS, med sin lokale tilstedeværelse, blir en god eier og forvalter av eiendommen i fremtiden.

Union Norsk Næringsmegling har vært rådgiver i transaksjonen.

Les også: Nye SPG-kjøp

Les også: Canica, Ferd og SPG selger stort i Sverige

Scandinavian Property Group AS (SPG) ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet har 15 ansatte fordelt på sine kontorer i Oslo og Stockholm.SPG arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet, helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor og handel.

SPG har siden etableringen i 2004 gjennomført eiendomstransaksjoner for over 50 milliarder kroner, og har i dag en eiendomsportefølje på ca. 10 milliarder kroner under forvaltning/utvikling.

Powered by Labrador CMS