KOSER SEG PÅ TUR: Markedssjef Ann Margareth Walaker Hutchinson i Barlindhaug Eiendom var på sitt mest lykkelige da hun pakket bilen med campingutstyr og kjørte fra Voss til Lofoten. Foto: Privat

Min lørdag med Ann Margareth Walaker Hutchinson: Lykkelig i fjellet

Markedssjefen i Barlindhaug Eiendom storkoser seg på Ulriken og over vidden til Fløyen topp. Men den beste turen var en 14 dagers tur i Lofoten, alene.

– Hva gjør du på lørdag?

– I helgen er jeg i Bergen, og lørdag er det meldt strålende vær og høy temperatur, så da går turen over Vidden. En 14 km fra Ulrikens topp til Fløyens topp.

– Hva er din lidenskap?

– Jeg har en stor interesse for Electronic dance music, og drar nesten hvert år til Belgia på en festival som heter «Tomorrowland» og/eller «Awakenings». Sammen med venner som deler samme dype engasjement og inspirasjon for slik type musikk.

– Hvis du ser bort ifra familie og business, når har du vært på ditt lykkeligste?

– Det vil jeg si var da jeg dro til Lofoten alene for noen år siden. Jeg pakket bilen med campingutstyr og litt ekstra og kjørte fra Voss til Lofoten. Var der i 14 dager og gikk tur i fjellet hver dag, opplevde midnattsol for første gang. Da kjente jeg virkelig på det å være i sitt eget selskap. Det vil jeg si er da jeg var på mitt lykkeligste.

– Hva er det villeste du har gjort?

– Hoppet i fallskjerm.

– Hva er ditt forhold til kunst?

– Mitt forhold til kunst er mitt mors barndomshjem. Hun er født og oppvokst på en liten plass som heter Solvorn. Her ligger norges eldste hotell, Walaker. På Walaker er også et galleri hvor det alltid er spennende og inspirerende kunstnere som holder utstilling. Her kjøpte jeg meg mitt første maleri. Maleriet heter «Lille blå».

- Hva med vin?

– Jeg drakk mitt første glass rødvin da jeg var 24 år gammel. Etter det har jeg fått litt interesse, og funnet ut at jeg er fan av en type «ny verden«-vin. Typisk New Zealand, Australia, USA og Afrika. Selvfølgelig er det alltid en flaske eller to med italiensk vin i skapet. Min favorittdrue er Cabernet Sauvignon.

– Favorittrestaurant?

– Skyskraperen restaurant på Ulrikens topp i Bergen. Her har de fantastisk mat med sesongens råvarer, og nydelig utsikt og en herlig vinliste.

– Hva er din guilty pleasure?

– Smash-sjokolade.

– Ville du kjøpt utleiebolig nå? Ja/ nei? Hvorfor?

– Nei, om jeg kjøper utleiebolig i dagens marked og leier ut, så gir det ingen avkastning. Inntekten vil være negativ. Finanskostnadene er også vesentlig høye i dag. Sekundærbolig blir også høyt skattelagt.

Powered by Labrador CMS