GODT SALG: Blokka i Prinsessealleen inneholder 76 leiligheter.
GODT SALG: Blokka i Prinsessealleen inneholder 76 leiligheter.

Solgte for over 1 milliard i første halvår 2022

I en periode der nyboligsalget i Oslo har falt kraftig, leverer Neptune Properties et rekordsterkt første halvår.

Publisert Sist oppdatert

- Oslo er et selektivt marked, og vårt historisk gode salg i første halvår viser at prosjektene våre treffer godt. Det er åpenbart et sug i Oslo etter nye boliger i attraktive nabolag sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune Properties i en pressemelding.

- Det snakkes mye om renter som dobles, men vi må huske at de dobles fra et veldig lavt nivå. Boligkjøpere som har vært med en stund og tidligere opplevd virkelig høye renter, lar seg ikke skremme av at rentene går litt opp. Det ser vi tydelig på salget, poengterer han.

Høy kvadratmeterpris

Totalt har Neptune solgt over 100 leiligheter i Oslo i første halvår, med en snittpris per enhet på ca. 10 millioner kroner. Prinsessealléen på Skøyen og Poppelhagen på Nordstrand er to av prosjektene som har solgt veldig bra.

- Vi har hatt et jevnt godt salg av alle typer objekter. Leilighetene vi har solgt i Poppelhagen har en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på over 130.000 kroner, og Prinsessealléen på Skøyen ligger på omtrent samme nivå, sier Gregersen.

I kommende halvår ser han særlig frem til å legge ut prosjektet Setra Vei som ligger på Holmenkollens vestside.

- Det er et spektakulært prosjekt. Store leiligheter fra 130 til 250 kvadratmeter med fantastisk utsikt. Så det er mye å glede seg til fremover, påpeker han.

Powered by Labrador CMS