Bolig:

203 LEILIGHETER: Ensjøparken omfatter 203 leiligheter, hvorav 177 allerede er solgt.

Profier og Kolberg Gruppen signerer med Solid Entreprenør for bygging av Ensjøparken

- I et litt vanskelig og uforutsigbart entreprisemarked er vi særlig glad for å samarbeide med folk vi kjenner godt fra før, sier Lasse Lundhaug, administrerende direktør i Profier AS.

Publisert Sist oppdatert

Boligprosjektet Ensjøparken omfatter 203 leiligheter, hvorav 177 allerede er solgt. Nå har Profier og Kolberg Gruppen signert totalentreprise med Solid Entreprenør.

Totalentreprisen er i underkant av 700 millioner kroner, og byggetiden er beregnet til 24 måneder, med oppstart i 4. kvartal i år.

- Solid Entreprenør viser en god gjennomføringsevne og pålitelighet – senest ved byggingen av Vinslottet på Hasle, som vi overleverte våre kunder for et par år siden. Med god dialog underveis og lite reklamasjoner i ettertid, er vi sikre på at vi har valgt riktig entreprenør også denne gangen, sier administrerende direktør Lasse Lundhaug i Profier AS.

Bak: Lasse Johansen (Solid), Lasse Lundhaug (Profier) Foran: Tom (til venstre) og Jan Kolberg (til høyre)

- Profier har vært en god samarbeidspartner for oss på Ensjø. Når Profier anbefalte et samarbeid med Solid, og vi fikk fremforhandlet en fastprisavtale, var det lett å samtykke i valget. Vi ser frem til et godt samarbeid – og gleder oss til å se transformasjonen av eiendommen i Gladengveien, som har vært i familiens eie i 90 år, sier Jan Kolberg, styreleder i Gladengveien 8 Utvikling AS og direktør i Kolberg Gruppen AS.

Administrerende direktør Lasse Johansen i Solid Entreprenør påpeker at selskapet skal være en langsiktig partner for sine kunder

- Vi har samarbeidet med Profier i 15 år, og takker for tilliten Kolberg Gruppen viser oss med dagens entrepriseavtale, sier Johansen.

Han mener at byggeprosjektet Ensjøparken er godt tilpasset Solid Entreprenør sin forretningsmodell, med høy grad av egne medarbeidere i produksjonen og utvalgte underleverandører.

- Avtalen med Profier og Kolberg sikrer oss en god samlet ordreportefølje de kommende årene, samt interessante utfordringer for de flinke medarbeiderne våre i tiden som kommer, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS