Karriere:

FRA BAHR TIL GRETTE: Øystein Myre Bremset.
FRA BAHR TIL GRETTE: Øystein Myre Bremset.

Øystein Myre Bremset blir partner i Grette

Øystein Myre Bremset går fra BAHR og blir partner i Grettes avdeling for entreprise, bygg og anlegg.

Publisert

Øystein Myre Bremset har vært partner i BAHR og har ledet faggruppen for entreprise- og eiendomsrettslige tvister. Han begynte som partner i Grette den 1. november. Der vil han jobbe i avdelingen for entreprise, bygg og anlegg. Myre Bremset har vært i BAHR i ti år og har møterett for Høyesterett fra 2017.

– Øystein har svært verdifull erfaring med strategisk rådgivning og tvisteløsning innenfor kompliserte eiendomsrelaterte tvister. Han er en av Norges beste prosedyreadvokater innenfor dette feltet, og han kan vise til en svært imponerende seiersstatistikk fra rettssaker de siste 10 årene. Han vil styrke vårt eiendomsteam ytterligere på dette viktige feltet for oss. Jeg kjenner dessuten Øysteins personlige egenskaper fra vår felles tid i BAHR, og gleder meg også av den grunn over å ha fått han med på laget, sier partner Dag Henden Torsteinsen i Grette.

– Jeg kjenner Dag godt fra tidligere, og vet at Grette har et svært kompetent eiendomsteam både innenfor transaksjoner og eiendomsutvikling. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle eiendomsteamet i Grette videre. Av og til ender eiendomsaktørene opp i motvind, og da trenger man rasjonell og strategisk juridisk rådgivning. Da må man analysere ulike handlingsalternativer opp mot hverandre, og velge det som har best økonomisk forventning for klienten over tid. Ofte ser man at andre handlingsalternativer enn full krig og en dyr rettssak er de mest rasjonelle, og da bør man styre mot slike løsninger fremfor tvist. Vi har en klar ambisjon om at Grette skal være ledende i Norge innenfor strategisk tvisterådgivning og tvisteløsning for eiendomsaktørene

I løpet av få år har det skjedd store endringer i Grette. Firmaet har et ungt partnerskap og skriver i en melding at de konsentrerer seg enda hardere om fem utvalgte områder; bygg og anlegg, eiendom, industri & energi, IKT og corporate finans.

Powered by Labrador CMS