Karriere:

GLEDER SEG: Bernt Aasenhuus gleder seg til å jobbe med blant annet Fiskebrygga i Hav Eiendom.
GLEDER SEG: Bernt Aasenhuus gleder seg til å jobbe med blant annet Fiskebrygga i Hav Eiendom.

Går fra Vedal til HAV Eiendom

Hav Eiendom har ansatt Bernt Aasenhuus som ny prosjektsjef.

Publisert Sist oppdatert

Bernt Aasenhuus kommer fra stillingen som prosjektansvarlig i Vedal Prosjekt. Han blir prosjektsjef i Hav Eiendom og skal være med på utviklingen av både Fiskebrygga og A5.

«Aasenhuus har i løpet av sin karriere opparbeidet seg omfattende erfaring med byggeprosjekter i Oslos havneområder, og merittlisten er lang. Siden 2005 har han blant annet vært prosjekteringsleder for store deler av bebyggelsen i Barcode og Bispevika. Som fagperson har Aasenhuus fulgt hele utviklingen av området», skriver Hav Eiendom i en pressemelding.

– Jeg søkte meg til Hav Eiendom på grunn av alle de attraktive tomtene deres. De er det aller viktigste for meg, og det er utrolig mange fine prosjekter som er under planlegging, sier Bernt Aasenhuus.

Aasenhuus tiltrer stillingen i mars 2022, og vil da gyve løs på arbeidet med den planlagte utbyggingen av Fiskebrygga det nye kontor- og næringsbygget som skal bygges mellom Oslo Børs og Havnelageret. I tillegg til Fiskebrygga, skal Aasenhuus bidra i utviklingen av A5-tomten.

– Målet med disse prosjektene er å gi Bjørvikas vestside tilbake til byen. Fiskebrygga og A5 blir en stor jobb, så derfor henter vi inn de aller beste ressursene til å jobbe med oss, sier utviklingsdirektør i Hav Eiendom, Liz-Heidi Leonhardsen.

Powered by Labrador CMS