Annonsørinnhold

Ett av de nyrenoverte møterommene på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger. Foto: Lisa Lowenborg

Enkelt å bestille møter og arrangementer online hos Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group fortsetter sin strategiske digitale utvikling og utvider nå sin selvbetjente, nettbaserte bestillingsplattform for møter og arrangementer, Book It Easy. Plattformen er allerede tilgjengelig på flere konferansehoteller i EMEA og gjør det enkelt å bestille møter online.

"Med vår digitale løsning kan møte- og arrangementsplanleggere spare verdifull tid når de planlegger et møte. De kan bestille og booke direkte online for møter med opptil 50 deltakere, på en rask og effektiv måte," sier Johanna Wessman Fresnel, Area Director of Meeting & Events Northern Europe, Radisson Hotel Group.

"Alt våre møtebookere trenger å gjøre er å fylle ut ønsket dato, antall deltakere og velge hel eller halv dag, så undersøker plattformen vår umiddelbart tilgjengeligheten. Hvis du vil se møterommet, tilbyr vi på flere av hotellene en 360-graders virtuell omvisning. Det finnes også mulighet til å tilpasse møteopplevelsen ytterligere, med for eksempel å legge til lunsj eller andre tilleggstjenester. Deretter er det bare å bekrefte bestillingen, så får du umiddelbart en bestillingsbekreftelse, forklarer Johanna.

Som svar på de endrede møte- og arrangementskravene som møtebestillere står overfor, med behov for raske tilbakemeldinger, muliggjør Radisson Hotel Groups ’Book It Easy’-plattform en sømløs måte å organisere møter på. Gjennom en forenklet bestillingsprosess og med umiddelbar tilbakemelding, kan møtebookere enkelt legge inn sin møteinformasjon, sjekke møteromtilgjengelighet i sanntid, se rommene med 360-teknologi, bestille ønsket rom og få bekreftelse på bestillingen med en gang.

‘Book It Easy’ sine nøkkelfunksjoner inkluderer:

• En enkel bestillingsplattform som umiddelbart viser ledige møterom – med oppdatert tilgjengelig døgnet rundt

• 360-graders visning og visuell opplevelse av møterom og lokaler

• Garantert laveste tilgjengelige pris og tydelig prisoversikt

• Skreddersydde pakker, inkludert AV-utstyr eller tilleggsfasiliteter

• Enkel og sikker online betaling

"Vi er veldig stolte over å ha lansert ‘Book It Easy’-verktøyet på så mange av våre hoteller i EMEA. Radisson Hotel Group er kjent for å levere møte- og arrangementsfasiliteter i verdensklasse, og vi gjør nå bestillingsprosessen enda enklere. Vi gjennomførte omfattende undersøkelser blant våre møte- og arrangementspartnere for å skape denne nye plattformen og for å sikre at den inkluderer all teknologi og informasjon som kreves for å gi reell verdi for våre gjester og kunder”, sier Chema Basterrechea, Global President og Chief Operations Officer i Radisson Hotel Group.

Radisson RED Oslo Airport

Book It Easy-plattformen er det seneste tilbudet fra Radisson Meetings, som sikrer en profesjonell og minneverdig opplevelse. Radisson Meetings tilbyr skreddersydde løsninger for ethvert arrangement eller møte, inkludert hybride løsninger. Gjestene og deres behov settes i sentrum.

Radisson Hotel Groups verdensledende 100 % karbonnøytrale møtetilbud kompenserer automatisk for karbonavtrykket til alle møter og arrangementer som finner sted på et av konsernets hoteller over hele verden, uten kostnad for arrangøren. I samarbeid med First Climate, en av verdens største organisasjoner for karbonkompensasjon, og gjennom prosjekter som bidrar til å redusere utslipp og har en positiv sosial innvirkning, streber Radisson Meetings etter å bruke beste praksis for miljøet.

Powered by Labrador CMS