STYRER ØKONOMIEN: CFO Birthe Smedsrud og økonomisjef Leena Mari Male Lyngstad har kontroll på tallene i Höegh Eiendom.
STYRER ØKONOMIEN: CFO Birthe Smedsrud og økonomisjef Leena Mari Male Lyngstad har kontroll på tallene i Höegh Eiendom.

Blir økonomisjef i Höegh Eiendom

Leena Mari Male Lyngstad har rykket opp til stillingen som økonomisjef i Höegh Eiendom.

Publisert

– Jeg setter pris på tilliten fra Höegh Eiendom, og gleder meg til spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent selskap, sier Leena Mari Male Lyngstad.

Leena Mari Male Lyngstad kommer fra stillingen som controller i økonomiavdelingen, hvor hun har vært siden 2018. Hun er utdannet siviløkonom, og har jobbet med eiendom siden 2012. Tron Regstad ble samtidig fast ansatt i Leena sin gamle stilling, etter å ha gjort en god jobb som vikar for henne det siste året mens hun var ute i foreldrepermisjon.

– Jeg trives veldig godt i Höegh Eiendom. Det er en fin og trygg arbeidsplass med gode kolleger. Vi får jobbe med hele spekteret innen eiendom i et selskap med høye ambisjoner innenfor blant annet kundetilfredshet og bærekraft, fortsetter økonomisjefen.

Höegh Eiendom har flere ganger rekruttert internt i selskapet. CFO Birthe Smedsrud Skeid, som selv fikk et internt opprykk for to år siden, forteller at det var mange gode kandidater å velge mellom.

– Som økonomisjef må du ha et godt overblikk over organisasjonen og tørre å stille kritiske spørsmål. Leena har vist god oversikt i perioden som controller, og jeg har tro på henne som leder for avdelingens fem medarbeidere, sier Skeid, som ser mange fordeler ved å hente fra egne rekker.

– Intern rekruttering er trygt for arbeidsgiver, som vet hva man får, og en bekreftelse for den ansatte på at man gjør en god jobb. I Höegh Eiendom er vi opptatte av etterfølgerplanlegging og å lære opp folk tidlig til å ta nye steg. Engasjement blir satt pris på, og hvis man vil ha ansvar får man det, forteller Skeid.

Leena Mari Male Lyngstad tar over stillingen fra Heming Rio. Han har jobbet i selskapet i ti år, og går nå videre til stillingen som CFO i Andvord-gruppen.

– Heming Rio har bidratt sterkt til selskapets gode reise de årene han har vært her. Han er både kunnskapsrik, kreativ og har god kapasitet, og vi ønsker ham lykke til videre, sier Skeid.

Powered by Labrador CMS