MEIERIKVARTALET: Neptune Properties AS og BB Eiendom AS har kjøpt og omregulert det gamle meieri- og brannstasjonskvartalet i Bodø. Eiendommen skal bygges ut med ca. 10 000 m2 bolig og ca. 2 500 m2 næring.
MEIERIKVARTALET: Neptune Properties AS og BB Eiendom AS har kjøpt og omregulert det gamle meieri- og brannstasjonskvartalet i Bodø. Eiendommen skal bygges ut med ca. 10 000 m2 bolig og ca. 2 500 m2 næring.

God salgsstart for Neptune Properties

Neptune Properties satser i Bodø, og så langt har selskapet solgt 28 av 70 leiligheter i byggetrinn 1 i et nytt leilighetsprosjekt.

Publisert

Neptune Properties AS og det lokale eiendomsutviklingselskapet BB Eiendom AS har i fellesskap kjøpt og omregulert det gamle meieri- og brannstasjonskvartalet i Bodø. Kvartalet ligger svært sentralt til i Bodø-sentrum, og ble godkjent omregulert i juni. Eiendommen skal nå bygges ut med ca. 10 000 m2 bolig og ca. 2 500 m2 næring. Prosjektet har fått det klingende navnet «Meierikvartalet».

Næringslokalene vil ligge i første etasje, mens leilighetsdelene av prosjektet vil ligge i andre til sjette etasje. Antall leiligheter totalt er 104, med en samlet omsetningsverdi på cirka kr. 550 millioner. Det skal også bygges underjordisk parkeringsanlegg i to etasjer.

Les også: Neptune blar opp 200 mill for Ensjø-tomt

Onsdag forrige uke startet salget av de 70 første leilighetene i byggetrinn 1. Deler av den gamle brannstasjonen er ominnredet til et stort visningssenter, og det er også etablert egen visningsleilighet i bakgården til brannstasjonen.

– Det har vært stor interesse for prosjektet, og veldig bra besøk i visningssenteret. I løpet av én time etter salgsstart var 15 leiligheter solgt. Per i dag er det solgt 28 leiligheter, sier administrerende direktør Tore Økseter i Neptune Properties.

Boligprosjektet består av store, lyse leiligheter med vannbåren gulvvarme, med fasiliteter som bl.a. treningsrom med badstu, allrom og fire gjesteleiligheter som leilighetseierne disponerer i fellesskap. I næringslokalene vil det blant annet bli en stor dagligvarebutikk og et caféhjørne.

– Det har vært stor fornyelse av Bodø siste årene. Det er spennende å være med på den sterke veksten i byen og utformingen av Bodø gjennom å bygge et slikt moderne boligprosjekt. Når vi har besluttet å delta i et boligprosjekt i Bodø er det for øvrig på grunn av vår relasjon til BB Eiendom AS og det faktum at eiendommen er en av de mest attraktive i Bodø. Vårt hovedfokus vil også i fortsettelsen være å utvikle eiendommer i Oslo-regionen, understreker Økseter til slutt.

Les også: Ny Neptune-avtale til Veidekke

Powered by Labrador CMS