Aktuelt

Næringsmeglere fusjonerer

Buskerud Næringsmegling og Realist Næringsmegling slår seg sammen.

TRE ÅR SIDEN: Fredrik Haaning forteller at Buskerud Næringsmegling og Realist Næringsmegling hadde samtaler om fusjon for tre år siden også.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi hadde samtaler om å slå oss sammen for tre år siden også og har nå fått det til. Bakgrunnen er at markedet for næringsmegling er i endring. Det er nødvendig å profesjonalisere seg og bli en større aktør. Det gjelder markedsmateriell, analyse og antall som jobber sammmen i team for å kunne holde større prosjekter, sier daglig leder Fredrik Haaning i Buskerud Næringsmegling til Estate Nyheter.

Fusjonen gjelder fra første juli. Realist Næringsmegling har ifølge Haaning mer eller mindre avviklet virksomheten i Oslo. Det fusjonerte selskapet blir en sterk aktør i Drammen og Buskerud. Navnet blir BNM Realist Næringsmegling AS.

– Vi blir syv meglere og to på backoffice i det nye selskapet. Vi kommer til å videreutvikle vårt eksisterende samarbeid med Colliers International. Det vil bli et tettere samarbeid med Colliers, sier Haaning.

Han blir sittende med 35 prosent av aksjene i det fusjonerte selskapet, det samme gjør Jan Gurrik. Fredrik Smedaas Johnson og Pål Gurrik får en eierandel på 15 prosent hver i BNM Realist Næringsmegling AS.


Se også Bane NOR Eiendoms planer for Drammen stasjon Business Center her:

Selger næringslokaler og andel i boligtomt for 50 millioner
Transaksjoner
Byens største boligprosjekt noensinne
Bolig
Kan bygge 8300 boliger
Bolig
Bygger 8.500 kvadratmeter i seks etasjer
Bolig
Dobler antall leiligheter i kommunen
Bolig
Les alle PLUSS sakene! Klikk her!
Skal bygge kontorbygg i Nydalen
Utvikling
Konverterer kontorer til leiligheter
Utvikling
Kvitter seg med ferdig dekket bord
Utvikling
Bøhler og Hagen dropper boliger
Utvikling