TAR 1800 M2: Kontraktsignering med Eirik Thrygg, administrerende direktør Höegh Eiendom og Mariann Vollan, daglig leder og gründer Evolve.

Ny leietaker på HasleLinje

HasleLinje har inngått avtale med Evolve om leie av 1.800 kvadratmeter i Portalbygget på Hasle.

Publisert Sist oppdatert

Evolve er et medlemsbasert kontorsenter med ni ulike sentre – hovedsakelig i Oslo, men også i Drammen og på Rosenholm Campus syd for Oslo. Kontorsenteret tilbyr fleksible og skreddersydde arbeidsplasser og møterom, der medlemmer til en fast pris fritt kan bruke fasilitetene som de selv ønsker.

Les også: COWI fikk nøklene til nybygget på Hasle

– Med HasleLinje utvider Evolve sitt tilbud til også å omfatte større bedrifter og prosjekter. Eksepsjonelt god infrastruktur og bygningsmasse gir våre medlemmer muligheter til å sitte i et bygg de ellers bare kunne drømt om. HasleLinje er et tiltalende og spennende område med sjel og sjarm, og med et stort potensiale for Evolve på flere måter, sier Mariann Wollan, daglig leder i Evolve.

Evolve på Hasle får beliggenhet i toppetasjen i Portalbygget, som også huser hovedkontoret til COWI. Når Evolve flytter inn ved årsskiftet er over 90 prosent av bygget utleid.

– HasleLinje er et attraktivt område som vokser med mange nye arbeidsplasser og boliger. Evolve-konseptet bidrar til å komplettere tilbudet og styrke mangfoldet for området, helt i tråd med vår strategi. Det er derfor en stor glede å ønske Evolve velkommen til HasleLinje, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Les også: Lokal pensjonskasse har kjøpt Portalbygget

Portalbygget er oppført som passivhus med BREEAM-NOR EXCELLENT sertifisering. Bygget ligger ved siden av det nye hovedkontoret til Securitas, som er under oppføring og ferdigstilles tidlig i 2018. Sammen med Allerhuset og Frontbygget, som huser Bymiljøetaten og Blue Water Shipping, danner kontorbyggene inngangsportalen til HasleLinje.

Les også: Ny milepæl på HasleLinje

Les også: Fra sprit til eiendom

Powered by Labrador CMS