NY JOBB: Jon Anders Reutz.
NY JOBB: Jon Anders Reutz.

Jon Anders Reutz blir ny kjededirektør i Nordvik

Han tiltrer stillingen 15. august.

Publisert

Jon Anders Reutz er utdannet eiendomsmegler og har vært i Nordvik siden 2016. Som kjededirektør får han ansvaret for driften av kjedens 31 kontorer.

– Etter en lang prosess falt valget til slutt på Jon Anders. Vi er fornøyde med at det ble en intern kandidat, og tror det er en fordel at han kjenner til kjeden og yrket, sier administrerende direktør Martin Kiligitto i en pressemelding.

– Jeg vil være en slags COO og et bindeledd mellom kontorene og ledelsen. Blant annet får jeg ansvaret for å drive og utvikle salget, samt utvikle kjeden i form av nye kontorer, bygge kompetanse og kultur, og sørge for at vi sammen leverer det beste produktet til våre kunder, sier Reutz.

Lang fartstid

Reutz begynte i eiendomsmegleryrket da han var 20 år. Siden har han vært innom både Notar, Eiendomsmegler1, og iHus der han har drevet egne kontorer.

De seneste årene har Reutz ledet kjedens kontor i Bygdøy allé, som i dag er et av Nordviks største med 18 ansatte. Bygdøy Allé er også et av kjedens mest omsettende kontor, og ble til etter en fusjonering av Nordvik Slottsparken, Skøyen og Bygdøy Allé i 2018 – en prosess Reutz ledet.

Han skal i utgangspunktet sitte sammen med resten av ledelsen på Nordviks hovedkontor på Skøyen i Oslo, men aller først skal han ut på norgesturné.

– Det er avgjørende å være tett på og å bli kjent med hvert enkelt kontor. Jeg kjenner godt til Stor-Oslo, men ting ser litt annerledes ut i Finnsnes og i Hardanger. Jeg må finne ut av hva vi er flinke til og hvordan vi kan bli bedre., påpeker han.

Nordvik er en franchisebasert virksomhet, som består av mange individuelle kontorer.

Powered by Labrador CMS