SELGES: Oppdal Turisthotell. (Foto: Norion Næringsmegling)

Wenaas selger hoteller

Fortsetter å selge unna småhoteller.

Publisert

Hotellinvestoren Lars Wenaas har nylig solgt Comfort Hotel Fosna i Kristiansund. Kjøper er Hoemgruppen med Øivind Hoem i førersetet. Hoemgruppen eier fra før Astoria Hotell Kristiansund, som ligger rett over gaten for Comfort Hotel Fosna.

Prisen er ikke kjent, men i 1990 ble eiendommen i følge Tidens Krav solgt for 23,5 millioner kroner til Baron Eiendom. I 1993 overtok Hotell Fosna Atlantic AS eiendommen for ti millioner kroner, før Weenaas-eide Kristiansund Invest kjøpte eiendommen for fem millioner kroner i 1994.

Også i fjor solgte Wenaas unna hoteller i regionen, både i Kristiansund og i Ålesund.

Les også: – Hotell og hovedstadskontorer blir de nordiske vinnerne i 2017

På Oppdal har Wenaas lagt ut Oppdal Turisthotel for salg. Wenaas overtok hotellet i 2011, etter at Turisthotellet hadde vært i Schønheyder-familiens eie i nærmere 40 år.

Hotellet, som ble bygget i 1924, har vært en utfordrende oppgave for Wenaas, ikke minst på grunn av konkurransen fra Skifer Hotel, som eies av Kjell Inge Røkke og Arthur Buchardt. Skifer Hotel ble åpnet i 2010. I 2013 valgte Wenaas å stenge Turisthotellet, etter dette har det sporadisk vært brukt som asylmottak og «eventhotell».

Det er Norion Næringsmegling som håndterer salget av Oppdal Turisthotel. Næringsmegler Stein Tollin sier til avisen Opp at det ikke er satt noen konkret prisantydning for hotellet, som totalt har 75 rom.

Powered by Labrador CMS