Gianluca Racana fra Zaha Hadid forteller om byutviklingsprosjekter på Eiendomsdagene 2018.
Gianluca Racana fra Zaha Hadid forteller om byutviklingsprosjekter på Eiendomsdagene 2018.

Arkitektstjerne til Eiendomsutviklingsdagene

Gianluca Racana, fra det verdensledende arkitektfirmaet Zaha Hadid, Architects kommer til Eiendomsutviklingsdagene 2018.

Publisert Sist oppdatert

Det er under Eiendomsutviklingsdagene på Farris Bad i slutten av august at arkitekt og direktør i Zaha Hadid, Gianluca Racana, kommer for å snakke om hvordan god arkitektur er et fundament for å forme gode og attraktive byer.

– Han skal dele sine erfaringer om hvordan Zaha Hadid kombinerer design, estetikk og funksjonalitet for å skape spektakulære og fremtidsrettede prosjekter, sier programansvarlig Antonella Anselmo Stokstad i Estate Kunnskap.

Zaha Hadid står blant annet bak det gigantiske transformasjonsprosjektet CityLife i Milano. Det omfatter over 1000 boliger, kontorer for 10 000 ansatte, parker, barnehage og mye handel- og serviceareal. Anselmo Stokstad forteller at hun har forsøkt å lande Zaha Hadid flere ganger til Estates konferanser, og er veldig fornøyd med at arkitektfirmaet endelig stiller opp.

– Vi gleder oss veldig til å høre mer om hvordan Gianluca Racana og Zaha Hadid tenker om byutviklingsprosjekter, sier Anselmo Stokstad.

Blant de andre temaene på konferansen er fremtidens byer, utsiktene til videre befolkningsvekst og hvilke endringer digitaliseringen gir byutviklingen.

Zaha Hadid har gjort mange spektakulære prosjekter.
Zaha Hadid har gjort mange spektakulære prosjekter.