PUBLIKUMSRETTET: Kultur- og idrettsbygg foreslår å omregulere Aasta Hansteens vei 2 (Fossumdumpa) for å legge til rette for bygging av blant annet Stovner bad, boliger, omsorgsboliger, næring og ulike publikumsrettede funksjoner. (Ill.: Dyrø og Moen Arkitekter)

Skal behandle sak om badetomten på Stovner

Bydelsutvalget skal gi sin uttalelse til plansaken om Aasta Hansteens vei 2 (Fossumdumpa) som nå er ute på høring i møtet torsdag 21. mars.

Publisert Sist oppdatert

Saken er på høring fram til 15. april. En høring er en ordning der man innhenter synspunkter og opplysninger fra innbyggere, organisasjoner og næringsliv i forbindelse med behandling av politiske saker. Dette gjør at berørte parter kan uttale seg før vedtak fattes.

Kultur- og idrettsbygg foreslår å omregulere Aasta Hansteens vei 2 (Fossumdumpa) for å legge til rette for bygging av blant annet Stovner bad, boliger, omsorgsboliger, næring og ulike publikumsrettede funksjoner.

LES OGSÅ: Her kjemper utbyggerne om storutbygging (+)

Planforslaget har vært konsekvensutredet. Kultur- og idrettsbygg har vært forslagsstiller også på vegne av Eiendoms- og byfornyelsesetaten (Eby), og Boligbygg Oslo KF. Plan- og bygningsetaten (PBE) anbefaler ikke planforslaget, og fremmer et eget alternativ med blant annet noe lavere høyder og krav om å bygge parklokk over T-banen.

KID inviterer til åpent møte om planene på Stovner bibliotek onsdag 20. mars klokken 18.

Powered by Labrador CMS