Christian Ringnes og Eiendomsspar har investert 200 millioner kroner i Grand før Scandic nå tar over driften.

— Jeg selger aldri

Christian Ringnes gjør det klart at han aldri kommer til å selge Grand Hotel etter leieavtalen med Scandic for hotellet.

Publisert Sist oppdatert

Adm. direktør Christian Ringnes i Eiendomsspar var strålende fornøyd på dagens pressekonferanse etter at Eiendomsspar og Pandox har tegnet leieavtale for åtte hoteller med Scanic Hotels. Scandic skal blant annet leie Grand Hotel i 20 år fremover.

Les også: Grand blir Scandic-hotell

– La en ting være klart. Vi eier Grand Hotel i dag, vi eier Grand Hotel i morgen og vi eier Grand Hotel til evig tid. I hvert fall så lenge jeg lever, sa Ringnes på tirsdagens pressekonferanse om avtalen med Scandic.

Scandic var leietaker for Grand Hotel frem til for 2 år siden, da det delvis Eiendomsspar-eide hotellselskapet Pandox tok over driften. Christian Ringnes er glad for at Scandic nå er tilbake som hotelldrifter.

— Etter at Scandic og Grand skilte lag for to år siden, var det ikke opplagt at de skulle komme tilbake. Men siden da har Eiendomsspar investert 200 millioner kroner i hotellet og Scandics Signatur-konsept kan ta vare på Grand. Nå får vi noen som er skikkelig gode til å drive hotellet vårt, sier Ringnes.

Han gjør det klart at ingen Scandic-logo får pryde fasaden til Grand Hotel. I stedet bevarer Grand merkevaren fullt ut.

Adm. direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge er ydmyk overfor jobben med å ta over driften av Grand Hotel.

— For Scandic er dette en fantastisk dag, og jeg er utrolig glad for den tilliten vi er blitt vist. Grand skal være Grand og det var vårt Signatur-konsept som gjorde det mulig å få hotellet inn i porteføljen, sier Steen-Mevold.

Han presiserer at Scandic også har fått syv andre gode hoteller inn i porteføljen med leieavtalen, hvorav fire er i Norge.

Christian Ringnes sier til Estate Nyheter at leieavtalene er på 20 år, og de gir en oppside.

– Det er prosentbasert leie. Det er en veldig god løsning for begge parter, sier Ringnes.

Powered by Labrador CMS