Skatteetaten tar 4000 kvadratmeter i nybygget, som har 6000 ledige kvadratmeter. (Ill.: MAD arkitekter)

Leier 4000 m2 av Höegh

Höegh Eiendom har fått inn Skatteetaten på en ti års leieavtale på Verket i Moss.

Publisert Sist oppdatert

Skatteetaten skal inn i et nytt kontorbygg på 10 100 kvadratmeter fordelt på åtte etasjer med parkeringskjeller. Etaten leier ca. 4000 kvadratmeter med opsjon på ytterligere 300 kvadratmeter. Innflytting er i september 2018.

– Skatteetaten er en stor etat og viktig arbeidsgiver i Mosseregionen. Vi har lenge jobbet med å løfte næringsetableringen i Moss sentrum, og er selvsagt meget glade og stolte over å få på plass en så betydelig aktør, sier Jan Erik Kristiansen, direktør for forretningsområde Moss i Höegh Eiendom.

Det nye kontorbygget blir et flerbrukerbygg som ifølge Höegh Eiendom vil passe godt til mellomstore bedrifter.

– Vi bygger 6000 kvm med ledige kontorlokaler ved oppføring av bygget. Dette er en satsning som viser at vi mener alvor med etablering av nye arbeidsplasser i Moss sentrum, sier Kristiansen.

Det er MAD arkiteker som har tegnet det nye bygget. Det blir passivhus med energiklasse A og, bygget skal miljøklassifiseres i henhold til BREEAM-NOR Very Good. Eiendommen skal markedsføres som Ankers Hus.

Höegh Eiendom utvikler det gamle industriområdet til M. Peterson & Søn til det de beskriver som en moderne bydel i forlengelse av dagens bysentrum i Moss. Ferdig utviklet vil Verket romme ca. 270 000 kvm med boliger, kontorer, handel, restauranter, kultur og idrett. Boligprosjektet Støperiet har solgt over 100 leiligheter siden salgsstart i september 2016.

-Det er mye som skjer og mer kommer. Vi ønsker å tiltrekke oss en hoteldriver og arbeider aktivt med dette. Med vår sentrumsplassering, beliggende i strandkanten sammen med en ny marina og et stort kulturtilbud, ligger alt til rette for et hotell, avslutter Jan Erik Kristiansen.

Powered by Labrador CMS